No ostrożnie mówiąc nie jest źle !
Zgodnie z ustaleniami zadzwoniłam dzisiaj na podany przez lekarza numer, który okazał się być numerem Śląskiego Ośrodka Onkologii NZOZ Sanivitas (Specjalistyczne Gabinety Prywatne).
Myslę sobie, no to leżę zaraz mi powie, że tu tylko prywatnie i zaspiewa cenę w tysiącach.
Porozmawialam więc z niezwykle ciepłą i uprzejmą panią ( miła odmiana ), która powiedziała, że moje skierowanie jest w grupie przyspieszonych terminów i pan doktor zarezerwował dla mnie termin 28.
Pytam : ale ktorego miesiąca ?
Ona zdziwiona : lipca.
Ja : w TYM roku ???
Okazuje się, że tak

, wiec pytam ile to bedzie kosztowało.
Panienka

mówi, że to w ramach NFZ.
Ale, jak bym chciala prywatnie, to 5 dni wczesniej jest termin.
Jakoś nie chcialam
Samej jest mi tu całkiem dobrze, choć jak na razie sama byłam niewiele, bo wszyscy dookoła dbają, żeby się nie nudziła i za dużo nie myślała
Bogdan spotkał się z moim idolem w sobotę. Opowiedział mu jak bardzo zależało mi na tym, żeby być w Krumlovie i co staneło na przeszkodzie.
Został przez Jose Cure zobowiązany do przekazania mi pozdrowień i życzeń szybkiego powrotu do zdrowia, bo w przyszłym roku również odwiedzi festiwal by zaśpiewać "Pajacach" Leoncavalla
Tak, wiec wszystko przed nami, tym bardziej, że małż tez zostal zaproszony na przyszły rok
http://www.youtube.com/watch?v=uXboY4e20E4