Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:"Żółte papiery" to skrót myślowyLeczył się psychiatrycznie - czyli nawet jak kogoś pobije, mogą mu naskoczyć.
seidhee pisze:Zofia&Sasza pisze:"Żółte papiery" to skrót myślowyLeczył się psychiatrycznie - czyli nawet jak kogoś pobije, mogą mu naskoczyć.
Jeśli nie jest niepoczytalny, to chyba nie?
seidhee pisze:Zofia&Sasza pisze:"Żółte papiery" to skrót myślowyLeczył się psychiatrycznie - czyli nawet jak kogoś pobije, mogą mu naskoczyć.
Jeśli nie jest niepoczytalny, to chyba nie?
mumka27 pisze:Kolejny raz na forum dochodzi do afery z biciem piany która może skończyć się w realu w sądzie....komu ta klinika przeszkadza i dlaczego? jeżeli nawet będą tam pobierane opłaty to jeśli będą przeznaczone na cele statutowe organizacji zgodnie z ustawą o OPP-a jest nimi ochrona zwierząt, ratowanie ofiar okrucieństwa ludzkiego to jest to legalne . Czemu popularna w Warszawie organizacja jak chce się rozwijać jest od razu atakowana?
mumka27 pisze:"czytałam gdzieś..." forum ma to do siebie, że pojawia się news jakiś ostry i lecą od razu lawiny tekstów, "ktoś , gdzieś, coś..."jeżeli ktoś dysponuje czasem na śledzenie tematu na forum to niech znajdzie go również na zwrócenie się do Straży o ich stanowisko oficjalne i tak dochodzi swoich roszczeń. Ja biorę pod uwagę społeczną pracę wielu inspektorów Straży w różnych oddziałach, nie tylko pan Janda jest w Straży aktywnym działaczem-to jest praca wielu osób w różnych miejscach kraju.
mumka27 pisze:"czytałam gdzieś..." forum ma to do siebie, że pojawia się news jakiś ostry i lecą od razu lawiny tekstów, "ktoś , gdzieś, coś..."jeżeli ktoś dysponuje czasem na śledzenie tematu na forum to niech znajdzie go również na zwrócenie się do Straży o ich stanowisko oficjalne i tak dochodzi swoich roszczeń. Ja biorę pod uwagę społeczną pracę wielu inspektorów Straży w różnych oddziałach, nie tylko pan Janda jest w Straży aktywnym działaczem-to jest praca wielu osób w różnych miejscach kraju.
seidhee pisze:mumka27 pisze:"czytałam gdzieś..." forum ma to do siebie, że pojawia się news jakiś ostry i lecą od razu lawiny tekstów, "ktoś , gdzieś, coś..."jeżeli ktoś dysponuje czasem na śledzenie tematu na forum to niech znajdzie go również na zwrócenie się do Straży o ich stanowisko oficjalne i tak dochodzi swoich roszczeń. Ja biorę pod uwagę społeczną pracę wielu inspektorów Straży w różnych oddziałach, nie tylko pan Janda jest w Straży aktywnym działaczem-to jest praca wielu osób w różnych miejscach kraju.
Czytałam gdzieś o zamarznięciach. Jeśli chodzi o wyłapywanie bez sterylek, zamykanie piwnic przed karmicielami, odcinanie kotów od jedzenia i wody to akurat miałam relację z pierwszej ręki od osoby, która to wszystko widziała. A i rzecznik SdZ pojawił się na forum, ale nie miał nic konkretnego do powiedzenia, a na wszelkie zarzuty reagował obrażaniem się... Temat pojawił się również w prasie, więc nie jest to kwestia wyłącznie forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Williamlaria i 36 gości