Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Gromadka 1 saszetkę dostaje rano i ma dostęp do suchego. Kiedyś kupowałam puszki, ale 1 puszkę przy 3 kotach miałam na 4 dni. Nie wiem czemu te kociaki tak tyją na potęgę. Teraz trochę mniej w końcu są na lightowej karmie
mar9 pisze:bry i ode mnie
agakow82 pisze:bozena640 pisze:Gromadka 1 saszetkę dostaje rano i ma dostęp do suchego. Kiedyś kupowałam puszki, ale 1 puszkę przy 3 kotach miałam na 4 dni. Nie wiem czemu te kociaki tak tyją na potęgę. Teraz trochę mniej w końcu są na lightowej karmie
No to saszetka ma 100g czyli dostaja tyle samo co moje koty i caly dzien maja suche w miseczce.Podobno kastraci tak tyja , ale i Oktus i Hania sa po zabiegach i jak na razie maja dobra liniemoze ich to tez kiedys czeka?
bozena640 pisze:agakow82 pisze:bozena640 pisze:Gromadka 1 saszetkę dostaje rano i ma dostęp do suchego. Kiedyś kupowałam puszki, ale 1 puszkę przy 3 kotach miałam na 4 dni. Nie wiem czemu te kociaki tak tyją na potęgę. Teraz trochę mniej w końcu są na lightowej karmie
No to saszetka ma 100g czyli dostaja tyle samo co moje koty i caly dzien maja suche w miseczce.Podobno kastraci tak tyja , ale i Oktus i Hania sa po zabiegach i jak na razie maja dobra liniemoze ich to tez kiedys czeka?
Jedną saszetką obdzielam 3 koty, a resztę zanoszę bezdomniaczkom. Tak naprawdę to interesuje je tylko sosik
agakow82 pisze:witam
dziewczyny tu jest moje ogloszenie viewtopic.php?f=27&t=114367&p=6201570#p6201570
musze pilnie sprzedac ten zastaw do c.o bo potrzebuje na meblemoze kogos znacie kto by chcial kupic?:)
mar9 pisze:agakow82 pisze:witam
dziewczyny tu jest moje ogloszenie viewtopic.php?f=27&t=114367&p=6201570#p6201570
musze pilnie sprzedac ten zastaw do c.o bo potrzebuje na meblemoze kogos znacie kto by chcial kupic?:)
kciuki za transakcję potrzymam![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, MB&Ofelia, pibon i 45 gości