Moderator: Estraven
Monostra pisze:Hmm, jakby to luzno powiazac z teoria, ze np. strach przed burza jest po wlascicielu
Birfanka pisze:Podstawa pedagogiki jest konsekwencja, wytrwalosc i tlumaczenie w kolko tego samego, tak?
Edit: A ten, kto ma w domu same kocie anioly bez zmazy, niech pierwszy rzuci kamieniem, o!![]()
(i nie mam tu na mysli przypadkow z gatunku wiecznieniewinny).
Birfanka pisze:A u mnie w ogrodzie chyba sie zagniezdzil uciekinier profesjonalny![]()
Mialam dzis rano lekcje jazdy, TZ zastawil klate, bo dzis wet czynny.
Gdy wrocilam, zdal mi relacje![]()
Wielki czarny kocur wlazl do klatki, klapka spadla, kot zezarl sardynke stanowiaca przynete, po czym, gdy TZ oddalil sie na chwile, ulotnil sie w niewyjasniony sposob![]()
Przypuszczalnie przelozyl lape przez kratki z przodu i wypchnal zatyczke blokujaca drzwiczki, po czym przeslizgnal sie przez powstala szpare![]()
Po czym bezczelnie uwalil sie przed sama klata i skrupulatnie rozpoczal toalete, wypinajac sie wymownie na TZ![]()
No nic, przynajmniej to znak, ze traumy nie doznal i pulapki sie nie boi, jest szansa, ze zlapie sie drugi raz-bo sardynki wyraznie polubil![]()
A Trójkotowi tak przypadly do gustu poslanka z Lidla, wszystkie sie na nie pchaly i kokosily na nich z luboscia ( a nie bylo po jednym dla kazdego), ze dzis poszlam i dokupilam im jeszcze na zmiane. I zapasowa szczotke do podszerstka (jest swietna, bo malutka, w przeciwienstwie do tej, ktora mialam kiedys poprzednio).
Wstawie Wam pozniej zdjecia (owocowego) mutanta
Birfanka pisze:(...)
Przypuszczalnie przelozyl lape przez kratki z przodu i wypchnal zatyczke blokujaca drzwiczki, po czym przeslizgnal sie przez powstala szpare![]()
Po czym bezczelnie uwalil sie przed sama klata i skrupulatnie rozpoczal toalete, wypinajac sie wymownie na TZ(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości