Moderator: Estraven

izydorka pisze:Powiew orientu...
Jeśli fascynuje Cię tajemnicza i oryginalna kocia natura, to możesz stać się opiekunem niezwykłego zwierzaka.
Czarne pręgowane z białym, o subtelnie wydłużonych pyszczkach kocurki, których wygląd przypomina nieco te szlachetne koty, które w Egipcie wielką czcią otaczane były, czekają na przyjazny dom.
Różowe noski, wystające kości policzkowe, czarne ogonki i delikatne futerka to najbardziej charakterystyczne cech kociaków.
A'Gat i Ak'Samit chciałyby być Czyjeś...

izydorka pisze:Powiew orientu...
Jeśli fascynuje Cię tajemnicza i oryginalna kocia natura, to możesz stać się opiekunem niezwykłego zwierzaka.
Czarne pręgowane z białym, o subtelnie wydłużonych pyszczkach kocurki, których wygląd przypomina nieco te szlachetne koty, które w Egipcie wielką czcią otaczane były, czekają na przyjazny dom.
Różowe noski, wystające kości policzkowe, czarne ogonki i delikatne futerka to najbardziej charakterystyczne cech kociaków.
A'Gat i Ak'Samit chciałyby być Czyjeś...

Kociara82 pisze:a ja sie zjawie jutro pofocic slonka
te orientalne szczegolnie![]()
zeby byly w nastroju. Bo w te upaly ostatnio wcale nie mialy humorku na obfacanie 
Caragh pisze:Kociara82 pisze:a ja sie zjawie jutro pofocic slonka
te orientalne szczegolnie![]()
To trzymamzeby byly w nastroju. Bo w te upaly ostatnio wcale nie mialy humorku na obfacanie

Jej to bylo trudno foty zrobic z innego powodu

izydorka pisze:a co z mamą chłopaków. Jak dalej dzika, to nie lepiej ją wypuścić?

sama slodycz
jak zacznie psocic i broic jak to male kocie, to domek zapomni, ze telewizor ma, bo to bedzie najlepsza komedia
Duzo radosci, milosci, mizianek, szczescia, rak do glaskania, kolan do ugniatania i zawsze pelnej miseczki z woda i najlepszymi kocimi karmami zycze ci, slodzinko kochana w nowym domku!

Justa&Zwierzaki pisze:izydorka pisze:a co z mamą chłopaków. Jak dalej dzika, to nie lepiej ją wypuścić?
Tylko gdzie ja wypościćJej piwnica została zamknięta a nawet nie wiem na którym to było osiedlu
![]()
Dostosowała się do moich kotów i z nimi się bawi , ona nienawidzi i się panicznie boi ludzi .... wcale się jej nie dziwie bo jeśli ludzie w nią kamieniami walili tez bym była dzika ...
Nie dawno do nowego domku pojechała Ninka
izydorka pisze:Justa&Zwierzaki pisze:izydorka pisze:a co z mamą chłopaków. Jak dalej dzika, to nie lepiej ją wypuścić?
Tylko gdzie ja wypościćJej piwnica została zamknięta a nawet nie wiem na którym to było osiedlu
![]()
Dostosowała się do moich kotów i z nimi się bawi , ona nienawidzi i się panicznie boi ludzi .... wcale się jej nie dziwie bo jeśli ludzie w nią kamieniami walili tez bym była dzika ...
Nie dawno do nowego domku pojechała Ninka
Mimo wszystko szczęśliwsza będzie na wolności, u Ciebie to jest jakby za karę w wiezieniu...no i raczej nie do adopcji, więc co, całe życie za kratami? Straszna perspektywa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości