Jeśli jest u Was apteka DOZ można zamówić przez net i odebrać w dowolnej aptece, nie ma kosztów przesyłki, 50ml 17zł, 100ml 25zł. Jak zamawiam do 13 to odbiór jest tego samego dnia po południu.
Mam nadzieję że z Jurandem będzie coraz lepiej. Immunodolu co posłałam jest na ponad miesiąc - jedna tabletka dziennie (są fajne, takie płaskie - kotki ładnie przełykają, można też pokruszyć do jedzenia albo rozrobić z wodą). Powinno szybko dojść bo wysyłałam priorytetem. Jurandzik trzymaj się skarbie
Jak na razie bez więszkych zmian Jurand leży plackiem, głownie śpi, odmawia jedzenia zaczął lecieć zielony gilek z nosa cały czas dostaje elektrolity i jedzonko ze strzykawek
kiedy się coś ruszy, to już tak długo trwa
proszę zaglądać na nasze bazarki
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Aniu, patrząc na stan i wiek Juranda, to lepiej skonsultować się z wetem w sprawie tego zatwardzenia. Jak za bardzo się rozluźni, to może się zupełnie odwodnić. Czytałam, że zatwardzenie może zostać wywołane przez stosowanie samej diety mięsnej i brakiem błonnika. Może wyjałowił mu się przewód pokarmowy i ma braki we florze bakteryjnej, więc efekt trawienia jest tak trudny do usunięcia. Może odrobina jogurtu? Może jakiś probiotyk?
dzięki wet wie o zatwardzeniu ale tez radzi tylko probiotyk jogurt, boi się coś mocniejszego dawać takiej biedzie Jurand dostaje lakcid, kurcze nie ma teraz siemienia i jogurtu naturalnego
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...