Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Mieczysław dziś podczas kąpieli ukazał przecudnej urody wałek tłuszczu na brzuszku![]()
Rakea pisze:Gibutkowa pisze:Mieczysław dziś podczas kąpieli ukazał przecudnej urody wałek tłuszczu na brzuszku![]()
uważaj z takimi wynurzeniami...bo jako czołowa dewotka jeszcze napiszę, że "wzięła kota i zapasła go"![]()
![]()
Rakea pisze:Gibutkowa pisze:Mieczysław dziś podczas kąpieli ukazał przecudnej urody wałek tłuszczu na brzuszku![]()
uważaj z takimi wynurzeniami...bo jako czołowa dewotka jeszcze napiszę, że "wzięła kota i zapasła go"![]()
![]()
Beasia pisze:aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam co się zdarzyło Twojemu bratu![]()
dobrze, że skończyło się "tylko" na kołnierzach ortopedycznych![]()
pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla brata i jego narzeczonej od ciotek z miau.pl
JaEwka pisze:Nigdy nie lubiłam busiarzy
JaEwka pisze:Jak ty znalazłaś na zooplusie te rybki? Szukałam właśnie i ich nie widzę
JaEwka pisze:JaEwka pisze:Jak ty znalazłaś na zooplusie te rybki? Szukałam właśnie i ich nie widzę
Znalazłam na innej stronce mają tam bardzo fajne i tanie zabawki![]()
Jakby ktoś był zainteresowany:
http://www.karusek.com.pl/index.php?page=1
Polecam te rybko bo koty je uwielbiają, ja oddałam rybkę od cioci Gibutkowej Spajkiemu mojej siostry bo ją baaardzo polubił i teraz muszę zamówić dla moich
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 19 gości