Przytulanka-jest źle, zbieramy na leczenie

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 14, 2010 11:28 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Jeszcze kilka ukradzionych dni... Dobrych dni.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lip 14, 2010 12:58 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Wspaniała Koteczka

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro lip 14, 2010 13:09 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

A teraz coś na osłodę :)
Pamiętacie Baśkę, kotkę którą wyciągneliśmy pod koniec września? Oto co pisze jej Duża:
Baśka zaczęła znosić nam dary. Suszone żaby, świerszcze, kawał kiełbasy. Zastanawiam się jak zacząć na tym zarabiać.
Dostałem jeszcze zdjęcie:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Śro lip 14, 2010 13:10 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Przytulanko!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: - kochany, tak bardzo walczący o życie kotek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro lip 14, 2010 13:11 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

mpogorzelski pisze:A teraz coś na osłodę :)
Pamiętacie Baśkę, kotkę którą wyciągneliśmy pod koniec września? Oto co pisze jej Duża:
Baśka zaczęła znosić nam dary. Suszone żaby, świerszcze, kawał kiełbasy. Zastanawiam się jak zacząć na tym zarabiać.
Dostałem jeszcze zdjęcie:
Obrazek

Odpoczynek po dniu pracowicie spędzonym :ryk:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lip 14, 2010 13:20 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Basia to koteczka, ktorej się udało - pamiętam, jak ją inne koty tłukły. Piękne zdjęcie.

Przytulanki niestety nikt nie zauwazył, siedziała zamknięta w innym boksie, bez mozliwości odwiedzenia, zobaczenia.... Dwie kolezanki Przytulanki nadal siedzą w schronisku, jeśli nie znajdą dt, moga podzielić jej los.... nikt się nimi nie zainteresował. Też są na antybiotykach, też już nie dają rady w schronie.... jednak z nich siedzi ponad rok w schronisku, druga przyszło zaraz po Przytulance....

mam też gorącą prosbę o pomoc dla tamiss w wystawieniu bazarku. Każda złotówka się przyda, dziś trzeba będzie zapłacić kolejny rachunek, a mi na pewno nie starczy na całość... moze ktoś mógłby pomoc?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lip 14, 2010 14:35 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Ode mnie 50 zl. i dwie puszki a/d na obiadokolacje dla Przytulanki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Śro lip 14, 2010 15:30 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Never pisze:Dwie kolezanki Przytulanki nadal siedzą w schronisku, jeśli nie znajdą dt, moga podzielić jej los.... nikt się nimi nie zainteresował. Też są na antybiotykach, też już nie dają rady w schronie.... jednak z nich siedzi ponad rok w schronisku, druga przyszło zaraz po Przytulance....

zaraz odnowię allegro Gwiazdeczce i Mice/Moruni

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Śro lip 14, 2010 20:53 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Never pisze:mam też gorącą prosbę o pomoc dla tamiss w wystawieniu bazarku. Każda złotówka się przyda, dziś trzeba będzie zapłacić kolejny rachunek, a mi na pewno nie starczy na całość... moze ktoś mógłby pomoc?

Ja miałam pomóc, ale nie zdążyłam i wyjechałam bez słowa. Przepraszam :oops:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw lip 15, 2010 7:22 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Jak kotenka wczoraj dotarla do domku??

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Czw lip 15, 2010 8:29 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Ano koteńka wycięła niezły numer.... wczoraj po wysłuchaniu od wetki wieści na temat jej stanu myślałam, ze to prawie koniec. kotka osłabiona, będzie się pokładac... Tymczasem Przytulanka po przyniesieniu do gabinetu zbarankowała wetkę, a potem emgatto :mrgreen:
Wetka powiedziała, ze ona funkcjonuje tak, jakby miala przełącznik - on włącza się samoczynnie kiedy na horyzoncie pojawia się człowiek :D
Przytulanka w domu, ma apetyt, myje się, a nawet i myje ludzi - mi wyczyściła czoło wczoraj 8) jest szczęśliwa, a to najważniejsze. Dopóki tak będzie, będziemy walczyć. Ma założony wenflon, tym razem będzie dłużej dostawała biotrakson. Dostaje tez steryd - Dexaven - do piątku, potem wracamy do encortonu.
Wczoraj zapłacilam 100 zł (za szpitalik, za zabiegi i za leki do domu)
Dostałam wczoraj 50 zł od alysii - dziękuję! i od miniboni wpłynęło już chyba 50 zł - i te pieniądze poszły własnie na wczorajszy dzień. Tym sposobem znowu zostało koło 30 zł...
Ponowię prośbę o pomoc bazarkową - najbliższa wizyta konktrolna w weekend, potem we wtorek.... ja do końca miesiąca nie mam jak nawet założyć za kotkę :(

Never

Post » Czw lip 15, 2010 14:14 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Never pisze:Ponowię prośbę o pomoc bazarkową - najbliższa wizyta konktrolna w weekend, potem we wtorek.... :(

Never

Post » Czw lip 15, 2010 15:01 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

Postaram się coś wyszukać na bazarek.Nuwa dragon wystawiła też bardzo fajne książki na naszą Przytulankę :1luvu:

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Czw lip 15, 2010 15:04 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

ja też mam coś, tylko nie wyrabiam ostatnio czasowo. Dziś mam szukać małego kotka w piwnicy ... a miał to być wieczór wolny po pracy, pierwszy od dawna.... no ale nic to.
W weekend ma byc wizyta kontrolna, poza tym jeśli wszystko będzie ok od wtorku moze będziemy podawać koci interferon... moze... a na razie nie ma na to pieniędzy :(

Never

Post » Czw lip 15, 2010 16:05 Re: Przytulanka po zabiegu, 'siostry' pilnie dt, kasa potrzebna!

och, Przytulaneczko, jaka Ty jestes dzielna i kochana - nie moge sie nadziwic - wspaniala kicia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

martwie sie o "siostry" Przytulanki - myslalam, ze moze bedzie jakis odzew z ogloszen, dobrze, ze Bekos odnowi allegro, tam duzo osob zaglada

caly czas mysle o Przytulance - do kogo teraz wplacamy $ ?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]