Wiecie co, rozmawiałam dzisiaj długo z panią zajmującą się sprzedażą tych lamp i jestem kompletnie wygłupiona.
Najpierw pani zaproponowała tą lampę z pozycji 6 za 2586 zł + regulator przepływu powietrza za 150 zł + licznik czasu pracy za 168 zł / obydwa dodatki są bardzo istotne i muszą być/. Razem wszystko za 2804 zł i można dostać 10% rabatu.
Te mniejsze lampy ze wcześniejszych pozycji są ponoć za słabiutkie i całkiem się nie nadają.
Kiedy jednak zaczęłyśmy rozmawiać dokładnie do czego jest ta lampa potrzebna, pani powiedziała zdecydowanie że lampy te nie spełniają pokładanych w nich nadziei, nie można oczekiwać że wybiją wszystko co trzeba, są nieskuteczne, / mówiła ogólnie o lampach UV a nie konkretnie o swoich produktach/ i że w takich sytuacjach najlepiej jest zamówić faceta - podała namiary - który zrobi chyba coś co się nazywa dekonteminacja, jest to zagazowanie pomieszczeń czymś tam co wybija absolutnie całe życie w zagazowanym pomieszczeniu. Podobno to właśnie robi się obecnie w szpitalach.
W tym celu trzeba oczywiście wyprowadzić zwierzęta z pomieszczenia.
Już nic nie wiem, znowu wieczorkiem będzie konferencja z panią Anią bo ja nawet nie wiem czy te pomieszczenia są na tyle szczelne by coś takiego zrobić, nie mówiąc już o całej logistyce z wyprowadzanie zwierzaków...
Jeszcze zadzwonię do tego drugiego producenta, ciekawe czego się tam dowiem

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!