spinca pisze:Coś mi się zdaje, że jak on mi zaufa to już nigdzie nie pójdzie, chyba nie będę mu w stanie tego zrobić po raz drugi

Moderator: Estraven
spinca pisze:Coś mi się zdaje, że jak on mi zaufa to już nigdzie nie pójdzie, chyba nie będę mu w stanie tego zrobić po raz drugi

Poker71 pisze:spinca pisze:Coś mi się zdaje, że jak on mi zaufa to już nigdzie nie pójdzie, chyba nie będę mu w stanie tego zrobić po raz drugi
No tak... czemu ja się wcale nie dziwię![]()
spinca pisze:Poker71 pisze:spinca pisze:Coś mi się zdaje, że jak on mi zaufa to już nigdzie nie pójdzie, chyba nie będę mu w stanie tego zrobić po raz drugi
No tak... czemu ja się wcale nie dziwię![]()
Baaaaardzo śmieszne
spinca pisze:Joluka! Cichaj mi tam!
Ja mam w tej chwili 2 razy "czysztuki", w tym jedna "czysztuka" tymczasowa kasiakom pisze:Ja nie wiem czy Ciotki zauważyły, ale spinca lubuje się w kocich facetachWniosek - na ewentualny tymczas do niej tylko i wyłącznie baby

kasiakom pisze:Ja mam w tej chwili 2 razy "czysztuki", w tym jedna "czysztuka" tymczasowa![]()
A ta "czysztuka" tymczasowa jest fantastyczna, diabełek mały
joluka pisze:a na DS tylko chłopów!!!!!!![]()
Mała1 pisze:na dworze byyby piekne zdjęcia
ale Nosek w/g mnie jest jeszcze ładniejszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 76 gości