Olenko kochana trzymaj sie slonce. Jestem z Toba calym sercem, okiem czynnym i tym przymglonym tez. Koty ogony trzymaja w gorze, pies swoj ogon tez trzyma a TZ ... no moze niekoniecznie ogon ale kciuki jak najbardziej
Wlazlam na ten zegar. No i co mi wyszlo?
System podaje dane w trzech wariantach: neutralnym, optymistycznym oraz pesymistycznym. Aktualny jest neutralny - wg niego dożyjesz dokładnie 72 lat, 11 miesięcy i 21 dniEjjjj halooo centralo, w tym wieku zamierzam zrobic kolejne prawo jazdy i sternika jachtowego. A przynajmniej kupic sobie kajak

pff cienko mnie ceni ten zegareczek...
Z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole, które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są:
praca • pokarm • alkoholBuhahahahaha!!!!!!

Wiec tak: poniewaz pracuje dla pewnego duzego sklepu duzo tanio, wiec tak mi sie skojarzylo bardzo zawodowo

ale jest jeszcze inna opcja... bede pedzic bimber z mandarynek i pedzac z bimbrem w kieszeni do pracy potraci mnie furgonetka dostawcza TESCO przywozaca mandarynki
Ale cos w tym jest. Zle sie odzywiam, alkoholu nie pije za bardzo ale niewykluczone ze to sie moze kiedys zmienic. Praca... jestem pracoholikiem, jak mnie wciagnie to na maksa. Tak wiec zeby zyc 100 lat musze przestac jesc, przestac pic i przestac pracowac

suuuper