Jurand*Kot Niebieski*Białaczka* Jest dobrze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 17:12 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

tego nie wiadomo, to sprawa indywidualna, zależy od organizmu, może jutro być już lepiej, a może tydzień, może więcej....
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon lip 12, 2010 17:14 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Zdrówka!!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon lip 12, 2010 18:12 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Jurand, walcz koteczku :ok: Zdróweczka słodziaku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lip 12, 2010 19:18 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

:ok: :ok: za kotka i DZIEKUJĘ za opiekę Anna Rylska
krynia08

Post » Pon lip 12, 2010 19:26 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

krynia08 fajnie,z e wpadłaś do nas :)

mi nie ma za co dziękować, bo nic wielkiego nie zrobiłam
ogromnie dziękuje wrocławskiej skarbonce za pomoc Jurandzikowi :1luvu:

Anna Rylska

Post » Pon lip 12, 2010 19:41 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

jak to nic wielkiego? OPIEKA TO NAJWAŻNIEJSZA RZECZ :!: a nasza skarbonka to troszke pomóc odciążyć budżet :wink: :piwa: za zdrowko i opiekunkę
krynia08

Post » Pon lip 12, 2010 21:26 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Anna Rylska pisze:tego nie wiadomo, to sprawa indywidualna, zależy od organizmu, może jutro być już lepiej, a może tydzień, może więcej....

No to kciuki mocne :ok: :ok: :ok: i czekamy na dobre wieści :)!
Upał pewnie nie pomaga.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto lip 13, 2010 6:51 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Zaglądam z rana i ciepłe myśli ślę... :catmilk:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 13, 2010 7:35 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Oby dziś był lepszy dzień :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto lip 13, 2010 8:41 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Witam

wczoraj wieczorem, po 23 było jeszcze większe załamanie, Jurand zwymiotował :( praktycznie wszystko to co dostawał strzykawką prze pół dnia
już myślałam, że nie da rady :(
wymioty były na szczęście tylko raz, chyba musiał sobie ulżyć w tym wszystkim :?

dziś tak naprawdę to nie wiem czy jest lepiej, bo cały czas śpi, daje mu do picia orsalit ( elektrolity) do tego strzykawką jedzonko; muszę dziś dokupić convalescenta w proszku bo już się skończył, tak szybko wszystko znika
mały nie ma sam ochoty na razie na nic

Anna Rylska

Post » Wto lip 13, 2010 8:48 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

:( Jeszcze troszkę i będzie lepiej :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto lip 13, 2010 11:44 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Aniu dziś wysyłam Immunodol. Co jeszcze mogę polecić to srebro koloidalne - naturalny specyfik o bardzo szerokim spectrum - bakterio-, wiruso- i grzybobójczy. Tylko tutaj trzeba pamiętać o jednym i najlepiej uzgodnić z wetem - srebro podawane w tym samym czasie co inne leki (nawet witaminy) może spowodować ich zmniejszone działanie jak również samo srebro będzie miało mocno zmniejszoną skuteczność. Powinien być kilkugodzinny odstęp między srebrem i innymi lekami. Myślę tez że zwykły Rutinoscorbin by pomógł - u mnie się fantastycznie sprawdza, śmiem twierdzić że jest lepszy niż beta-glukan.
Kciuki za Juranda :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lip 13, 2010 11:51 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Gibutkowa bardzo dziękujemy :1luvu:

tak srebro jest bardzo dobre i najlepiej zacząć podawanie juz po leczeniu, z kilkudniowym odstępem, myślałam o nim, na razie jednak nie dam rady, za duże tego, musimy tak czy siak poczekać; ładnie też goją się po nim rany, nadżerki w pysiu też

Jurand teraz dostaje beta-glukan i sok aloesowy plus oczywiście w domu elektrolity, ocnvalescenta i recovery wszystko ze strzykawy
jest bardzo zmęczony i słaby, pochodzi chwile i zaraz klap- na ziemię i śpi :?

Anna Rylska

Post » Wto lip 13, 2010 12:03 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Z tym zmęczeniem to i moje koty tak mają, choć obydwa zwykle wykazują objawy ADHD. Przy tej pogodzie cały dzień leżą i uaktywniają się w nocy i to tylko na chwilkę. Tym bardziej chory kotek, z gorączką, osłabiony ma prawo się tak zachowywać.

Kurcze nie mogę sobie przypomnieć nazwy specyfiku na nadżerki - jakiś cud miód był tu nawet na forum wymieniany ale cholercia skleroza mnie dopadła :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]