Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Czy ktoś mógłby wziąć szylkretkę na 3 tygodnie i ją zaszczepić...?
Po 3 tygodniach będzie miała zapewniony dt...
halbina pisze:Liwia_ pisze:Czy ktoś mógłby wziąć szylkretkę na 3 tygodnie i ją zaszczepić...?
Po 3 tygodniach będzie miała zapewniony dt...
jeśli zapewniacie ten dt, to ją wezmę na te trzy tygodnie...
doczytałam, że jest u MAr9![]()
to wezmę to dzikawe piękne ech...
halbina pisze:niestety mogę wziąć tylko z tych zdrowych...mam w domu 5 kociaków szczepionych kilka dni temu...
justyna8585 pisze:Te 4 kociaki są odizolowane
halbina pisze:Justyna, czterech też raczej nie dam rady, na pewno nie na nieskończony czas... wezmę je, jeśli znajdziesz im domy stałe lub tymczasowe w ciągu miesiąca. W każdym razie do 15 sierpnia, bo potem wyjeżdżam...
justyna8585 pisze:Jest tutaj na miau dział zaginione koty?
Znajomym Pani ,która nam pomaga zaginął kot w W-wie
W warszawie-Wawrze, srebrno-szary rosyjski, bez ogona. Na szyi miał obrożę z adresem.
Na znalazcę czeka nagroda.
halbina pisze:Justyna, ja jestem w stanie zaryzykować, a w ich przypadku miesiąc poza schronem, to szansa na szczepienie i przezycie, ale decydujesz Ty, ja napisałam: miesiąc mogą być u mnie, trzeba im szukać domów lub opieki po tym miesiącu. U mnie mają też szanse na porządne foty i przy pomocy Twojej i forumowiczów reklamę w necie.
justyna8585 pisze:halbina pisze:Justyna, ja jestem w stanie zaryzykować, a w ich przypadku miesiąc poza schronem, to szansa na szczepienie i przezycie, ale decydujesz Ty, ja napisałam: miesiąc mogą być u mnie, trzeba im szukać domów lub opieki po tym miesiącu. U mnie mają też szanse na porządne foty i przy pomocy Twojej i forumowiczów reklamę w necie.
One są zwykłe,czarne...te kolorowe u mar9 nawet nie znajdują domu,mimo wyróżnionych aukcji na allegro i alegratki.Ja sie boje ryzyka,bo naprawde nie będzie co z nimi zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: NathanSeath, puszatek i 64 gości