Słuchajcie, to na razie wstępna informacja, jak będzie aktualna Magija potwierdzi jak będzie miała dostęp do netu:Byłam dzisiaj w Macro, są duże wentylatory przemysłowe, takie o jakich pisała CC, moc 125W po 110 zł (obniżka 30%).
Może uda nam się kupić drugi wentylator (bo jeden już Magda kupiła), tyle ze w Macro nie można wziąć faktury na Vivę, faktura jest na właściciela karty. Tak więc trzeba by zapłacić nie z konta Kotyliona.
Część osób miała zostawić pieniążki w lecznicy, a jeśli ktoś jeszcze nie puścił przelewu wstrzymajcie się proszę do powrotu Magiji. Jeśli byśmy mieli kupić ten drugi wentylator wpłaty musiały by iść na prywatne konto żeby z niego zapłacić.
Jak tak przejrzałam deklaracje i wpisy z potwierdzeniem wpłat na Kotylion, na ten jeden wentylator już się pewnie zebrało. Gdyby pozostałe osoby jeszcze nie wpłaciły i mogły by wpłacić na prywatne konto, plus to co ma być gotówką w lecznicy, może uda się kupić drugi, ten za 110zł w Macro. Ale to musi zdecydować Magija, nie wiem czy tak możemy, ja tylko rzucam hasło, a napisałam żeby osoby które jeszcze nie wpłaciły ewentualnie się chwilę wstrzymały.Uzupełniam konto z deklaracjami, mam nadzieję że nic nie pokręciłam
Na niebiesko deklaracje, które mogły by być na drugi wentylator.1. magija - ?
2. dite - ?
3. dagmara-olga - wpłacone na Kotylion
4.
CoolCaty - gotówka w lecznicy CC - 30zł
5. ruru - wpłacone na Kotylion
6.
kiche-wilczyca, Satyr77 - gotówka do lecznicy CC - 20zł
7.
magdaradek - gotówka do lecznicy CC - 10zł
8. AgaPap - wpłacone na Kotylion
9. Duszek686 - ?
10. rybcie - ?