Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 11, 2010 11:01 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Jak tam ´´nasze´´ male rude w domkach?
Czarnulki po domki !
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie lip 11, 2010 16:06 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Snickers wyleguje sie na kanapie.dostal wilgotny recznik,moczy lapki w misce i dobrze znosi upal. z problemami z brzuszkiem juz sobie poradziliśmy. ze smiesznego pokracznego maleństwa zmienia się w pięknego tygrysa. Najcudowniejszy kociak,jakiego mogłam sobie wymarzyc:)

madziszkie

Od: Nie cze 20, 2010 18:36

Post » Nie lip 11, 2010 18:06 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Jak to fajnie czytac, ze maluch sie zadomowil dobrze i bez problemu. Ob tak dalej!

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lip 12, 2010 10:16 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

madziszkie pisze:Snickers wyleguje sie na kanapie.dostal wilgotny recznik,moczy lapki w misce i dobrze znosi upal. z problemami z brzuszkiem juz sobie poradziliśmy. ze smiesznego pokracznego maleństwa zmienia się w pięknego tygrysa. Najcudowniejszy kociak,jakiego mogłam sobie wymarzyc:)

Bardzo się cieszę z takich miłych słów o koteczku. :D

Dwaj czarni braciszkowie szukają domku.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lip 12, 2010 14:54 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

madziszkie pisze:Snickers wyleguje sie na kanapie.dostal wilgotny recznik,moczy lapki w misce i dobrze znosi upal. z problemami z brzuszkiem juz sobie poradziliśmy. ze smiesznego pokracznego maleństwa zmienia się w pięknego tygrysa. Najcudowniejszy kociak,jakiego mogłam sobie wymarzyc:)

O! Fajny pomysł z tym mokrym ręcznikiem w misce :D Muszę u siebie wprowadzić, bo jak na razie to zwilżam kotom sierść (Mieczysław za tym nie przepada no ale trochę go tam wodą zwilżę zawsze zanim zwieje) ale to jak jestem w domu, a tak to im zostawię mokry ręcznik w misce jak będę szla do pracy :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 12, 2010 22:31 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Dwaj czarni braciszkowie byli dzisiaj na kontroli weterynaryjnej w Łodzi.
Oględziny wypadły pomyślnie, grzyba nie mają, a jedynie uszka do podczyszczenia co jest normą.
Brzydale znowu się skupkały, jeden w drodze do, a drugi w powrotnej.
Po przyjeździe było mycie pod prysznicem, i chyba im się podobało, bo były bardzo grzeczniutkie i nawet się nie wyrywały.
Zdecydowanie nie lubią podróżowania autem.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto lip 13, 2010 22:08 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

One mają chyba chorobą lokomocyjną. :lol:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Śro lip 14, 2010 6:42 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Wrzuc im AveMaryja i bedzie po chorobie. :mrgreen:
Trafily Ci sie obsrance Anius. Zebym ja tak moje mogla pod prysznic wstawic.... Oj marzyc mi sie zachcialo.

SecretFire

Post » Czw lip 15, 2010 16:31 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Krawatek mi dzisiaj zalał łóżko. Sika tam gdzie mu się zachce. Jego braciszek tego nie robi.
Dobrze, ze na razie adopcje stanęły, bo jak ja bym wydała takiego pojszczańca.
Zamówiłam dzisiaj w lecznicy urine off http://marketzoologiczny.pl/sklep/produ ... 9b1b3b44fc
Prania cała łazienka ale nie ma sensu czyść, jak zaraz wyczują siki i naleją znowu.
Od dzisiaj klatka na noc, bo nie będę się budzić w mokrym łóżku. :twisted:

A taki jestem kochany :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lip 15, 2010 19:24 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Biedny zajszczuszek malutki :D
Biedne lozeczko! :D
Biedny sen Kasi86 :)

Ewschen

Post » Czw lip 15, 2010 19:24 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

A jak tam samopoczucie ? i pogoda?

Ewschen

Post » Czw lip 15, 2010 20:17 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Ale on tego od poczatku chyba nie robil, tylko odkad wrocili, nie? Cos mi sie tak widzi, ze tak jest. Trudno, bedziesz musiala nad nim popracowac i miejmy nadzieje, ze sie oduczy. Takie mokre lozko to jest niefajnie. Wez wkladki takie specjalne wloz, jak maja na materace dla dzieci. Jest takie cos w Polsce? Molton sie tu nazywa. Ewschen u Was w pracy nie ma moze?

SecretFire

Post » Czw lip 15, 2010 20:33 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

to ja zaczekam jak ci się urine off sprawdzi i może spróbuję jakoś pieniądze na to zebrać, bo u nas też już sobie Suazi w paru miejscach sikalnię zrobiła, zołza mała - czekam więc na sprawozdanie jak preparat działa i trzymam kciuki :)
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Pt lip 16, 2010 14:02 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

SecretFire pisze:Ale on tego od poczatku chyba nie robil, tylko odkad wrocili, nie? Cos mi sie tak widzi, ze tak jest. Trudno, bedziesz musiala nad nim popracowac i miejmy nadzieje, ze sie oduczy. Takie mokre lozko to jest niefajnie. Wez wkladki takie specjalne wloz, jak maja na materace dla dzieci. Jest takie cos w Polsce? Molton sie tu nazywa. Ewschen u Was w pracy nie ma moze?

Dobry pomysl!
sie tym zajme!

Ewschen

Post » Sob lip 17, 2010 22:02 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

:-) Cudownie Ewschen. Mamie to pomoze, bo materac nie bedzie "pachnial". A wez kurcze materac pierz...
Jak Ci sie uda cos zalatwic, to mozesz do mnie przeslac przez Hermes. U nas jest polski sklep, przez ktory zawsze paczki wysylam i nie dlugo chce do Twojej Mamy znowu cos wyslac, to moge wlozyc.

SecretFire

[poprzednia][następna]