Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 17:25 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Marzenia11 pisze:Polecam na sierść efa olie

W sklepie, do którego link podałać 29,50 zł.
Właśnie wróciłam ze sklepu zwierzakowego pod domem - cena 43,50 zł 8O

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro lip 07, 2010 19:44 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Przyszła kolejna paczuszka dla Saszy,tym razem św.Mikołajem jest Willow_,mamy 2kg intensinala i 16 tacek mokrej+oczywiście gratisik w postaci zabaweczki-futrzany pająk z kocimiętką,już sie boję że Sasza go na raz połknie 8) pokazę mu,ale z reki pająka nie wypuszczę :lol:

Bardzo dziękuję za zaopatrzenie Saszy :D
Legnica

Post » Śro lip 07, 2010 19:52 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

No proszę bardzo :D
A pająk znowu taki mały nie jest, żeby go w całości pochłonął ... masz Saszę teraz na oku, to daj kotu trochę radości - może dzięki zabawce trochę się rozrusza :mrgreen:

Willow_

Post » Śro lip 07, 2010 22:03 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Willow_ pisze:
Marzenia11 pisze:Polecam na sierść efa olie - u mnie się super sprawdza

A podajesz go dopyszcznie czy w jedzeniu? - moje strasznie protestują jak im się cokolwiek "dokłada" do jedzenia

Ja go podawałam moim rezydentkom w mleku kocim Klara - teraz gdy mam tymczasy z rozwalonymi mlekiem łaciatym 3,2% tłuszczu żołądkami zastanawiam się nad strategią - te krople są bezsmakowe więc można je podawać z mokrą karmą bądź zdecyduję się na wodę estra minimalnie zabarwioną mleczkiem Klara.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 09, 2010 0:27 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Niedługo minie tydzień,odkąd Sasza dostaje Enisyl.Nie widzę zmian.Nie przestał siorbać noskiem,a jak sie nawącha co tam dobrego mu dzisiaj przyniosłam,to az odkichnać musi,tak ma nosek zafuflany.Z poczatku jakby troszke lepiej było.Obrazek Saszy na wersalce,jakoś mi się oddala.Nie wiem co jeszcze moge dla niego zrobić...
Legnica

Post » Pt lip 09, 2010 14:22 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Kurczę, a może on tak już ma? Może ma krótkie przewody nosowe jak persy? Moje persy często sobie kichają i prychają a są całkowicie zdrowe.
A ja nadal widzę Saszkę na wersalce. Ma dobre wyniki a to dużo oznacza
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt lip 09, 2010 21:55 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Mam kłopotki z netkiem:( A może Sasza alergik?

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Sob lip 10, 2010 0:15 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Nie,alergię wet raczej wyklucza.To sprawa przewlekłego kk,kocurek był wycieńczony,herpes się rozpanoszył,organizm nie jest najmłodszy i tak się bujamy.
Po wzmacniaczu,Sasza ma wzorcowe kupale.Coś w tym jest,wet radzi podawac skoro mu pomaga.Próbuje juz różnych mokrych seniorów,po pierwsze wszystkie mu baaardzo smakują,wieczorem i rano dostaje po pół,czyli 1 szt dziennie,a jak mu szykuję na dachu klatki,to tak się nie moze doczekac ze wchodzi po szczebelkach do góry i łapką michę przewraca :lol: Żadnych ciekawych fot na razie nie mam,bo znów upał wrócił i wszystkie leza jak dywaniki porozciągane po podłogach,Saszy to nawet nie interesują otwarte drzwiczki klatki.
Legnica

Post » Pon lip 12, 2010 10:07 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Witam. I podrzucamy Saszę do góry. :kotek:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pon lip 12, 2010 13:32 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Saszka, jak tam dychasz w te upały??

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pon lip 12, 2010 13:40 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Oddycha,ale sprawdzam co jakis czas,bo leży wyciagnięty bez ruchu.
Nawet w akwarium woda przekroczyła temperature max,doszło do 35 stopni, 2 krewetki niestety nie wytrzymały.Wrzucam im co pół godziny kilka kostek lodu,ale na niewiele się to zdaje.
Sasza na szczescie sporo pije,nadal ma swietny apetyt,w kuwecie też wszystko w porzadku.Chciałam sie z nim pobawić,ale niestety nikomu sie nie chce,nawet jak go wywabię z klatki smakołykiem to i tak wywala sie brzuchem do góry w pokoju :lol:
Legnica

Post » Pon lip 12, 2010 14:21 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Pozwolę sobie wstawić zdjęcie z drugiego wątku :)

Obrazek

Willow_

Post » Pon lip 12, 2010 14:41 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

:D
no właśnie w podobnym stylu przebiega również zabawa i spacer po pokoju
:D
Legnica

Post » Pon lip 12, 2010 16:12 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Sasza krwawi z noska.
Te upały go wykończą :crying:
Legnica

Post » Pon lip 12, 2010 16:43 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

może rozwieś mu w pokoju kilka mokrych ręczników ? wydaje mi się że to by pomogło...

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

[poprzednia][następna]