Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nika28 pisze:Ze zdjęciami Borówka będzie duży problem, bo Pani nie ma aparatu... Więc nie wiem.
Ja będę może za miesiąc w Katowicach to podjadę go odwiedzić, ciekawe jak zareaguje![]()
Bo Pani pisała że trochę tęskni i nas szuka
Dama Ya pisze:nika28 pisze:Ze zdjęciami Borówka będzie duży problem, bo Pani nie ma aparatu... Więc nie wiem.
Ja będę może za miesiąc w Katowicach to podjadę go odwiedzić, ciekawe jak zareaguje![]()
Bo Pani pisała że trochę tęskni i nas szuka
Ja też czekam na zdjęcia. Może się uda. Trzymam kciuki za foty i za ZibusiaPewnie chłopak jest szczęśliwy i to jest najważniejsze
Witam serdecznie. Mnie nie było w Polsce dosyć długo i dopiero teraz mogę opisać, co robi Zibi. Powoli przyzwyczajam go do wychodzenia na spacerki, ale jak już jest na podwórku, to muszę z nim być, bo inaczej siedzi koło drzwi i miauczy. Na pewno lubi sobie podjeść i oczywiście śpi w łóżku. Zawsze nad ranem uprawia gonitwy z innymi kotami i tym samym mnie budzi. A jak zbyt długo śpię, to zaczyna mnie budzić, abym dała już coś innego niż suchy pokarm do jedzenia.
Pozdrawiam serdecznie i przesyłam zdjęcia Zibiego
nika28 pisze:Dostałam nowe zdjęcia Zibiego i trochę informacji:
"Zibi niestety stał się łasuchem i lubi sobie podjadać. Teraz ma duży brzuch, ale mu to nie przeszkadza w gonieniu kotek. Jest też zazdrosny i zawsze się wpycha na kolana. Jak coś mu się nie podoba, to gryzie, ale ten mój poprzedni kot gryzł dużo mocniej i dlatego tym się nie przejmuje. [...] ps. On jest dużym pieszczochem!"
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 81 gości