Jest to pierwszy bazarek, jaki zakładam, więc jakby coś było nie tak, to proszę o wskazówki

Dochód z bazarku (jeśli ktokolwiek się nim zainteresuje

Razem daje to 3 koty. Będzie ciężko. A w dodatku mały kotek jednej z tych wiejskich ma chore oczy - więc leczenie... viewtopic.php?f=1&t=114072 - o tu się nawet pytałam o możliwości tańszej sterylki, więc gdyby się coś dało załatwić, to dochodem z bazarku chętnie się podzielę z opiekunami jakichś biednych futerek, już tu sobie dwa takie upatrzyłam

No to zaczynamy!
Edit: Ale ze mnie ciapa! Nie napisałam, do kiedy, więc:
Bazarek potrwa do niedzieli, 18 lipca, do godz. 23:59:59

1. Romantyczna, zwiewna, lekka tunika w kwiatki - w sam raz na lato!
Poszła na kolejny bazarek

wywoławcza: 15 zł!
-----------------------------------
2. Malinowa, klimatyczna tunika H&M z rękawem 3/4!
wywoławcza: 12 zł! ------> LU!

wygrała Duszki!

3. Bluzka z koronkowymi wstawkami - Orsay
Moim zdaniem jest śliczna, urzekła mnie w sklepie, niestety wymiary mi się zwiększyły i już się w nią nie mieszczę. Założona ze dwa/trzy razy tylko na jakieś egzaminy. Ma takie perłowe guziczki, koronki przy rękawach, kołnierzyku i na tej białej wstawce... Trochę pensjonarska

wywoławcza: 15 zł!
kup teraz: 20 zł!

----------------------------------- ------> kupiła Jasdor

4. Militarna, zielona kurtka / bluza / koszulowe coś, jak kto woli

Fajny ciuch, do militarnego stylu jak ulał. Kurtka ma 3 kieszenie i pagony na ramionach. 100% bawełny.
wywoławcza: 13 zł!
kup teraz: 20 zł! -------> kupiła XAgaX

-------------------------------
5. Romantyczna spódniczka z "falbanek", w kolorze od błękitu do ciemnoniebieskiego,
Te kwiatuszki są takie różowe, drobne, słabo je widać na zdjęciu (na materiale zresztą też). Spódnica wykonana jest ze 100% bawełny (ma cienką podszewkę, też bawełnianą), będzie więc idealna na upalne dni.
wywoławcza: 12 zł! ------> kupiła LU!

6. Zielona bluzka z motywem kwiatowym, bez rękawów.
kup teraz: 5 zł!-------> kupiła XAgaX

---------------------------
Zdjęcia w większym rozmiarze dostępne tutaj:
http://picasaweb.google.pl/115354078969 ... 60/Aukcja#
Koszt przesyłki ponosi Kupujący, w zależności od tego, czy zechce przesyłkę listem, paczką, priorytetem czy poleconym

Zapraszam!!!