DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 11, 2010 20:56 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:czy u Was też tak jak w piekarniku Wielbłądziu?
ja leże nago, koty wyglądają jakby tez chciały się rozebrać :twisted: Twój ulubieniec pierwszy raz zlazł z okna i leży w progu gdzie dochodzi chłód z wiatraka :twisted:

Dziękuję za podniesienie na duchu. Myślałam, że tylko ja jestem taka bezwstydna :mrgreen:

U nas jest KOSZMARNIE. Narożne mieszkanie na najwyższym piętrze, pod samym rozgrzanym dachem :crying:
Koty też wyglądają tak, jakby chciały wyjść z futer i stanąć obok :roll:

no to bardziej Cię pocieszę ja tak leżę (ale czy to bezwstydne no ja nie wiem całkiem naturalne :mrgreen: ) mimo, że moje mieszkanie w środku środków bloku i do tego sypialnia od północy :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie lip 11, 2010 21:01 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Północ zawsze chłodniejsza! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 11, 2010 21:05 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

U mnie okna obu pokoi wychodzą prosto na balkony sąsiedniego bloku, w dodatku są one bardzo blisko... Na jednym z nich ludzie siedzieli dzisiaj przy grillu :oops: :oops: :oops:

Trudno, nic mnie to nie obchodzi, jutro też zamierzam chodzić nago. To jest mój protest przeciwko tropikom :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lip 11, 2010 21:07 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Wielbłądzio pisze:U mnie okna obu pokoi wychodzą prosto na balkony sąsiedniego bloku, w dodatku są one bardzo blisko... Na jednym z nich ludzie siedzieli dzisiaj przy grillu :oops: :oops: :oops:

Trudno, nic mnie to nie obchodzi, jutro też zamierzam chodzić nago. To jest mój protest przeciwko tropikom :twisted:

to niezłe tłumaczenie ...cóż różne mamy khmmm :mrgreen:

alus1

Post » Nie lip 11, 2010 21:10 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Co różne :roll: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lip 11, 2010 21:13 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Wielbłądzio pisze:Co różne :roll: ?

szukam słowa :mrgreen:

alus1

Post » Nie lip 11, 2010 21:14 Re: Co Dranie to Dranie. Tydzień urlopu od kupek Przemusia ;)))

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:
Ciekawe, czy Ciocia Marcelibu w ogóle jeszcze do nas zagląda :roll: :twisted:

A jak myślisz??? :mrgreen:

Myślałam, że wstydzi się za wyczyny SWOJEGO marmurka i będzie przynajmniej udawać, że nie zagląda fcale a fcale :mrgreen:

Może Bubor weźmie Lilaka? :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lip 11, 2010 21:16 Re: Co Dranie to Dranie. Tydzień urlopu od kupek Przemusia ;)))

Dogadajcie się jakoś. Bo chyba nawet miał ochotę, tylko nie chciał robić Ci przykrości. Napisz do Pawła PW, tutaj może udawać, że nie zauważył naszych postów :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Nie lip 11, 2010 21:20 Re: Co Dranie to Dranie. Tydzień urlopu od kupek Przemusia ;)))

Wielbłądzio pisze:Dogadajcie się jakoś. Bo chyba nawet miał ochotę, tylko nie chciał robić Ci przykrości. Napisz do Pawła PW, tutaj może udawać, że nie zauważył naszych postów :mrgreen:

Pogadam na wizji, może się uda w tym tygodniu. To zawsze inaczej niż przez telefon albo PW :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lip 11, 2010 21:25 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Mam nadzieję że w nadchodzącym tygodniu uda mi się z Wami obiema pogadać na żywo 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 11, 2010 21:28 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Właśnie skończyliśmy malować mieszkanie. Jutro powinnam wziąć dzień wolny, żeby odpocząć. Powstrzymuje mnie tylko to, że w pracy jest klima.

Poza tym już chyba wszystkie koty mają srakę. Muszę przy tych pier%^&*$% kocydiach wymieniać codziennie żwirek. Nie chcę nawet myśleć ile kasy mnie to wyniesie :(
Bimboła rzyga już każdym lekiem, który jej daję doustnie. Jutro się dowiem czy są zastrzyki na te kokcydia. Jak nie to pierdodolę i oddaję ją do schroniska. Może tam ją wyleczą.
Jak mam na razie przez nią obsrane wszystkie koty, a ta idiotka na dodatek nie daje się leczyć.

Mam dość....
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lip 11, 2010 21:34 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Genowefa :( ...
Tak to właśnie jest z tymczasami i dlatego od czasu, kiedy doktor M. wygnał nas ze swojej lecznicy, nie mam odwagi brać sobie do domu niczego nieznajomego... Po prostu nie mam na to kasy, czasu i siły :(

Wielbłądzio

Post » Nie lip 11, 2010 21:36 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

bubor pisze:Mam nadzieję że w nadchodzącym tygodniu uda mi się z Wami obiema pogadać na żywo 8) :wink:

I zabierzesz go ode mnie, prawda :D ?
Monia jak widzisz jest bardzo na tak :mrgreen: 8)

Wielbłądzio

Post » Nie lip 11, 2010 21:47 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Mam nadzieję że w nadchodzącym tygodniu uda mi się z Wami obiema pogadać na żywo 8) :wink:

I zabierzesz go ode mnie, prawda :D ?
Monia jak widzisz jest bardzo na tak :mrgreen: 8)

Normalnie nie poznaję Moniki - tak łatwo chce się pozbyć adoptowanego synka ? :twisted:
Cała sprawa nie jest jeszcze obustronnie przedyskutowana z pannami 8) , już kilkakrotnie im o tym wspominałem ale nie dostałem praktycznie żadnej odpowiedzi z ich strony , zwłaszcza nakrapiana zachowuje dające dużo do myślenia milczenie :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 11, 2010 21:55 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Smutna prawda jest taka, że Licho pewnie znowu pozostanie u mnie i nadal będzie lało na potęgę :roll:

Ale powoli tracę cierpliwość. A zima coraz bliżej 8) ...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]