Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosia B pisze:Mały Benek z tego wątku jest już w DS. Pojechał do starszego kociego przyjaciela, będzie imał towarzysza do zabaw i harców. Trzymamy kciuki za nową drogę dla tego malca
erjene pisze:Wiam,małe sa śliczne,ale został tam jeszcze jeden biedulek,którego ciezko złapać,i nie ma jak go karmic,w zwiazku z tym mam pytanie,moze znajdzie sie jakis chlopak ktory pomoże mi wieczorem wstawiać klatke do tej ruiny,niestety jest ciezka,i nie daje sama rady,nie mam tez juz kogo o to poprosic,kolega ktory mi pomagal wyjechal,a ta drabina,ktora mam jest tez bardzo ciezka do noszenia,nawet nie zawsze moge mu tam jedzenie wstawic,czasem jakis sasiad mi pomoze,chudy taki sam tam siedzi kotka go juz nie karmi,nie chce sie poddawac moze jeszcze jest szansa go zlapac,jest taki sliczny z białą bużką.Prosze popytajcie znajomych Panów
jessi74 pisze:gdyby była potrzeba to mam nr tel. do erjene
Agness78 pisze:Byłam wczoraj z moim tż ale widzieliśmy tylko mamusię - ciężarną![]()
Byliśmy za wcześnie a w upał kotki raczej szukają ochłody i nie bardzo wychodzą ....
Jesteśmy umówieni na wtorek/środę późnym wieczorem, miejmy nadzieję że się uda.
W pierwszej kolejności trzeba maluszka złapać ale mamusia też dłużej jak miesiąc nie może....![]()
Nie będzie łatwo bo tam jest duży teren i mnóstwo kryjówek.
Jak nie uda się na klatkę łapkę.... będzie naprawdę trudno złapać je inaczej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 192 gości