Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 10, 2010 9:13 Re: Legnica

Hej :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Sob lip 10, 2010 18:33 Re: Legnica

Legnica pisze:Bo mam foty na komórce,a wiesz Marudka jak to z miszczami od kompów bywa,czekam na wsparcie mojego syna :lol:

Znam to - ostatnio usiłowałam ściągnąć zdjęcia z aparatu :ryk: - przerobiłam wszystko, co rusz wskakiwało mi nie wiedzieć po co skanowanie, a zdjęć nie było. Psioczyłam na córkę, że znów jakieś ,,udogodnienia" mi zainstalowała - po kilku dniach odkryłam, że zamiast otwierać plik ze zdjęciami wchodziłam w drukarkę :oops:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Sob lip 10, 2010 19:30 Re: Legnica

:lol: to ja mam podobnie.
U nas bez zmian.Upał.Lenistwo.Nawet swiniaczki nie wzbudziły jakiegoś szczególnego zainteresowania,oczywiscie prócz Saszy :wink:
Forest się dzisiaj zainteresował,co dobrego dałam swinkom,a potem ze zdziwieniem obserwował jak chrupią buraczka :lol:
Legnica

Post » Sob lip 10, 2010 20:03 Re: Legnica

Legnica pisze::lol: to ja mam podobnie.
U nas bez zmian.Upał.Lenistwo.Nawet swiniaczki nie wzbudziły jakiegoś szczególnego zainteresowania,oczywiscie prócz Saszy :wink:
Forest się dzisiaj zainteresował,co dobrego dałam swinkom,a potem ze zdziwieniem obserwował jak chrupią buraczka :lol:

A moje trzy wychodzące mimo upału buszują po okolicy i wcale nie chcą wracać do domu.
Dobrze że Forest tylko obserwował a nie chciał spróbować - plamy z buraczka chyba ciężko schodzą z futra ;)

Marudka

Post » Sob lip 10, 2010 23:41 Re: Legnica

Znów mi komp padł.Ale się robi :D trochę to jednak potrwa,niestety.
Legnica

Post » Nie lip 11, 2010 11:24 Re: Legnica

Legnica pisze:Znów mi komp padł.Ale się robi :D trochę to jednak potrwa,niestety.

Nie wytrzymał upału :?:

Marudka

Post » Nie lip 11, 2010 13:18 Re: Legnica

Komp już działa.Jak długo,to się okaże,na razie hasa.
Masz rację Marudka,to wina zbyt wysokiej temperatury.
Legnica

Post » Nie lip 11, 2010 19:46 Re: Legnica

Wszyscy staramy sie przetrwać upały:
wieszaczek Maja :wink:
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Nie lip 11, 2010 19:48 Re: Legnica

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Nie lip 11, 2010 19:49 Re: Legnica

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Nie lip 11, 2010 19:51 Re: Legnica

ooooo Maja ma taką figure jak ja :wink: wiec obie modelki
krynia08

Post » Nie lip 11, 2010 19:52 Re: Legnica

a niektórzy baaardzo chcieliby sie pobawić z nowymi kolegami
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a Bayer notorycznie kradnie swinkom sianko z klatki,ot co!
Legnica

Post » Nie lip 11, 2010 21:05 Re: Legnica

Bayer wymiata :) przedziwne te persy bez pysiala - jak je ucałować ;)?
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Nie lip 11, 2010 21:09 Re: Legnica

W czółko :lol: wszystkie mają jakieś czółko :ryk:
Legnica

Post » Pon lip 12, 2010 18:59 Re: Legnica

Przede wszystkim chciałam podziękować Pani Marzennie i Serum za pomoc dla moich tymczasów :1luvu:

Dzisiaj świnki były na wycieczce u weta.Jak to miło dźwigać w upał 1 kg zamiast 6 :lol: i kupować zapas jedzonka za 8 zł,a nie za 80zł :lol: no bardzo miła odmiana :D
Prosiaczki sa chłopcami,zdrowymi.Zostali odrobaczeni i to chyba wszystko czego na początek potrzebują.
Byli obaj bardzo grzeczni,nie było żadnych awantur w transporterze,chociaż obaj byli w jednym.A beżyk zadziwił mnie swoim zachowaniem,choć wydawało mi się ze już nic mnie nie zdziwi.A mianowicie,kiedy po skończonym badaniu,rozmawiałam z lekarzem,jakoś tak chyba z przyzwyczajenia,głaskałam beżyka po łebku.Nawet bym nie zwróciła uwagi ze go głaszcze,bo to już samo się tak robi,ale beżyk odwrócił łepek bokiem i podsunał pod reke,zaczełam głaskać po boku pysia,po chwili beżyk jeszcze bardziej obrócił się bokiem i nachalnie podsunął tłusciutki brzuszek jakby chciał powiedzieć "jeszcze tu,po brzuszku lubie"
:lol: :1luvu:
rewelacyjny jest
Legnica

[poprzednia][następna]