Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:mirka_t pisze:... Nie ważne, że kot jest w tak fatalnym stanie iż miał być dzisiaj poddany eutanazji i jest u mnie między innymi dlatego...
mirka_t pisze:Alfabia, bo wiesz, najważniejsze to być przezornym. Nie ważne, że kot jest w tak fatalnym stanie iż miał być dzisiaj poddany eutanazji i jest u mnie między innymi dlatego, że jeśli trzeba będzie go uśpić to poproszę o sekcję. "Szanowne panie" wpisujące się powyżej nie widziały o tym, ale podejrzewam, że i tak nie ma to dla nich znaczenia.
MariaD pisze:krynia08 pisze:mirka_t pisze:... Nie ważne, że kot jest w tak fatalnym stanie iż miał być dzisiaj poddany eutanazji i jest u mnie między innymi dlatego...mirka_t pisze:Alfabia, bo wiesz, najważniejsze to być przezornym. Nie ważne, że kot jest w tak fatalnym stanie iż miał być dzisiaj poddany eutanazji i jest u mnie między innymi dlatego, że jeśli trzeba będzie go uśpić to poproszę o sekcję. "Szanowne panie" wpisujące się powyżej nie widziały o tym, ale podejrzewam, że i tak nie ma to dla nich znaczenia.
Należy umieścić cały cytat.
Nie wiem jaki cel przyświęca mirce_t że bierze umierającego kota w środowisko panleukopenii. Zrobienie sekcji?
mirka_t pisze:Jeśli wielka hodowczyni nie rozumie tego i sądzi, że w takim wypadku fakt przechorowania przez kociaki bardzo nietypowej pp ma jakieś znaczenie to niech lepiej trzyma się ona swojej hodowli.
MariaD pisze:Edit: czy sekcja na 100% odpowie na pytanie że to nietypowa pp spowodowała śmierć tych 2 kotów?
mirka_t pisze:MariaD pisze:Edit: czy sekcja na 100% odpowie na pytanie że to nietypowa pp spowodowała śmierć tych 2 kotów?
Jakich 2 kotów?
mirka_t pisze:Stan Lumpka pogarszał się z godziny na godzinę. Dzisiaj w południe dostał środek uspakajający i gdy zaczął działać zaniosłam go po raz ostatni do weta.
Sekcja wykazała bardzo małe i miękkie serce. Miał blade nerki, zmienioną trzustkę, płuca pełne wybroczyn a nawet koniec jednego płata z martwicą. Z takim sercem nie mógł żyć długo.
mirka_t pisze:Ozzy jest bardzo chory i zaczął chorować mniej więcej w tym samym czasie, gdy pogorszyło się Lumpkowi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 88 gości