Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 10, 2010 19:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

monika74 pisze:
iza71koty pisze:Dziewczyny jest Wielka prośba. Wiora usmiechnę się mocno do Ciebie.Czy Twój Bazarek jest jeszcze aktualny? :roll:
Trzeba pomóc Julci, która jest u Moniki 74.Falco ma grzybka. :| Julcia bawiła sie z nim cały czas i niestety sie obawiam..... :| Potrzebne są szczepienia dla Julci. Monika proszę napisz jakie to koszty?

koszt jednego szczepienia szczepionką felisvac lub Biocan M to około 40 zł szczepi się dwókrotnie w odstępie dwóch tyg

Jedno szczepienie ode mnie w prezencie dla Julci :1luvu:

Ps.nr konta poproszę
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Sob lip 10, 2010 19:13 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ALICJA Borgelt pisze:
monika74 pisze:
iza71koty pisze:Dziewczyny jest Wielka prośba. Wiora usmiechnę się mocno do Ciebie.Czy Twój Bazarek jest jeszcze aktualny? :roll:
Trzeba pomóc Julci, która jest u Moniki 74.Falco ma grzybka. :| Julcia bawiła sie z nim cały czas i niestety sie obawiam..... :| Potrzebne są szczepienia dla Julci. Monika proszę napisz jakie to koszty?

koszt jednego szczepienia szczepionką felisvac lub Biocan M to około 40 zł szczepi się dwókrotnie w odstępie dwóch tyg

Ps.nr konta poproszę

:1luvu:
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 z dopiskiem „Kocięta w Świnoujściu”
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Sob lip 10, 2010 19:47 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

a moze Biedzie cos dolega
a moze jest zazdrosny o te piekne malenstwa :roll:
mam nadzieje ze jednak to byl takie tylko jego widzimisie :roll:

Alicja :1luvu:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lip 10, 2010 19:50 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

wiora pisze:a moze Biedzie cos dolega
a moze jest zazdrosny o te piekne malenstwa :roll:
mam nadzieje ze jednak to byl takie tylko jego widzimisie :roll:

Alicja :1luvu:

Nie ma za co :wink:

Ja stawiam na widzimisie :wink:
Na początku lulki na łóżko w szczególności to norma :?
mąż jak wraca od mamy, to moje futra czują jej koty i lulki na zawołanie :| ale na torbę :D
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Sob lip 10, 2010 21:36 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Pan "B" je normalnie, już nie warczy na maluszki, jedzą z jednej miski, nawet z psem dali sobie już buzi, buzi. Nie boi się psów, cały dzień siedzi w drzwiach i ogląda ich sobie. Nie boi się normalnego życia domowego. Można robić wszystko dookoła niego a on nic... tylko to sikanie! Straszne to jest. Normalnie wylewa się na moją poduszkę, dobrze że dnie takie gorące to piorę i schnie szybko. Jejku, nie może tak być, on musi przestać albo chociaż lać gdzie indziej. Jest taki kochany, nie wiem co robić z tym bąblem :?:
Obrazek BERECIK, czekam Twojego miauknięcia za drzwiami....Obrazek

kaska0980

Od: Czw cze 17, 2010 23:59

Post » Sob lip 10, 2010 21:46 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Normalnie sikawka z niego straszna 8O

Mnie podobno też to czeka :? , jak dołączy do nas ślepinaka Rudasek w sierpniu, więc dziewczyny klub lejków zakładamy :(
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Nie lip 11, 2010 8:55 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Witam Dziewczyny.Wróciłam w nocy i nic juz nie pisałam.W Szczecinie panuja nie wyobrazalne upały.Nigdy takich nie było. Wczoraj było mi normalnie słabo wieczoram.
Byłam u Dziewczyn, ale niestety juz spały. Rozmawialismy przez telefon w sprawie Biedy.Kurcze czuję się nim troche zawiedziona. Chciałabym zeby jednak dostał szanse.Na razie nie wiem gdzie ma kociaczki Sówka. Patrzałam wczoraj ale nic nie wypatrzyłam.Od tegu upału wczoraj Pracownikom na Teczy zapaliła sie maszyna do mielenia drzewa.Była Straz Pożarna.Dzisiaj ma być jeszcze cieplej. Kurcze....
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie lip 11, 2010 9:00 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ALICJA Borgelt pisze:
monika74 pisze:

Ps.nr konta poproszę

ALICJA!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wspaniała wiadomość. :D Pięknie Dziękujemy w imieniu Julci. :D Mam nadzieję ze szybkie szczepienie uchroni malutką.

iza71koty

Post » Nie lip 11, 2010 9:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Wczoraj mieliśmy 53 stopnie w słońcu i 35 stopni w cieniu....

iza71koty

Post » Nie lip 11, 2010 9:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Koty w domu wczoraj leżały niczym chodniczki.Okna pootwierane na ościerz. Wentylatory chodzą na okragło. Najgorzej Mynia Wampirek. :| Nie dosć ze stara, słaba to upał ja wybitnie dobija. Wczoraj leżała i sapała z wywalonym języczkiem niczym zmęczony biegiem psiak. :|

iza71koty

Post » Nie lip 11, 2010 10:26 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:Wczoraj mieliśmy 53 stopnie w słońcu i 35 stopni w cieniu....

w Świnoujsciu jest tak samo :(
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Nie lip 11, 2010 11:11 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

No masakra totalna. Jeden pokój w którym sa koty, mam bardzo słoneczny. Nawet podłogi nie mogę zmyć spokojnie bo leżą i nawet nie maja siły powłóczyć nogami, zeby sie przesunać. Drugi i trzeci pokój mam od zachodu, wiec jakoś idzie wyrobić. Dopiero w nocy mury oddaja całe ciepło. Jedne koty maja przechlapane. Drugie mniej.W naszym pokoju jest tylko Michał zabrany z lotniska, który musi pojechać na działkę, bo już zaczyna mu doskwierać pobyt w domu. Po za tym muszę mieć jeden pokój wolny od kotów i taki na wszelki wypadek, jakby coś pilnego sie wydarzyło.Wysprzatałam narazie pokój i kuchnię i juz jestem mokra jak mysz. :|

iza71koty

Post » Nie lip 11, 2010 11:15 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dziewczyny co u Biedy? Piszcie. Osikał dziś znów? :roll: Mogę Wam pożyczyć odstraszacz do spryskania, który mi sprezentowała Megana. Cholerka no!!! :| On musi byc grzeczny!!! :|

jakieś fotki może się znajda? :wink:

iza71koty

Post » Nie lip 11, 2010 11:16 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:Wczoraj mieliśmy 53 stopnie w słońcu i 35 stopni w cieniu....

u mnie 3 tydzień już taki :|
koszmar, a do pracy chodzić trzeba :( :)
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Nie lip 11, 2010 11:49 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Mi z kolei teraz największy kłopot sprawia gotowanie. Jest mocno uciażliwe. Mase tego trzeba codziennie ugotować. W kuchni ciężko wytrzymać.Jest wyciag, wentylator, ale to jednak masa pary jak sie gotuje, no i kilka godzin to wszystko trwa.

iza71koty

[poprzednia][następna]