Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
KAMilaaaaaaaaaaa pisze:JA JESTEM ZA UŚPIENIEM I BYLE KOMENTARZE MIE NIE PRZEKONAJĄ.MAM Z PEWNOŚCIĄ WIĘKSZE DOŚWIATCZENIE NIŻ TY.
KAMilaaaaaaaaaaa pisze:Może piszesz troche za ostro pseudo miłośniczko kotów.Czy ja ci nażucam,że masz usypiać.Ja to będę robiła.Ciesze się,że tak poruszony został ten temat.O to mi chodziło.Napisze jeszcze,że ja działam i nie chodzi tu tylko o usypianie,w sprawie tych kotów,a nie siędzę za komputerem i stukam tymi rękami o klawiaturę.Za aborcją nie jestem,ale jeżeli to dawniej byłoby dozwolone,to dzisiaj byś tu ze mną nie pisała.
Jeżeli chodzi o usypianie to wole pomóc tym kotą w ten sposób.A nie patrzeć jak chodzą po ulicach,biedne,wygłodzone i pogryzione.Tylko patrzeć jak się pozagryzają.
Dla osób nie znających się na tym zabiegu-kota to nie boli.
Oczywiście wy jesteście za tym-każdy pragnie żyć,może być pogryziony i bardzo w złym stanie,ale niech żyje.Bo przeciesz to jest lepsze dla niego,dar życia.
Więc dłużej nie wdając się w wasze poglądy,zostawie was z tym tematem,dyskutujcie sobie dowoli.Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości