Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asu pisze:Niestety mój dom dla Cezarego będzie tylko domem tymczasowym. Nie mogę go zatrzymać. Za bardzo dezorganizuje życie moim dwóch kotom. Po kilku dniach poczuł się pewny. Zdominował je. On leży na kanapie, a one chowają się po kątach i tym podobne zachowania. Oczywiście wyleczę go ze świerzbu usznego. Dostał w środę Advocate. W przyszłym tygodniu idę z nim na czyszczenie uszu. I będzie po sprawie. Ewentualnie za miesiąc dla świętego spokoju jeszcze raz Advocate.
Proszę o pomoc w znalezieniu nowego domu. Ja nie mam w tym zupełnie doświadczenia.
Asu pisze:Agness78 DZIĘKUJĘ ZA POMOC. Napisałam też do Ciebie na pw, ale wiadomość od wczoraj się nie wysłała.
Proszę też o zmianę banerka (tam gdzie jest zdjęcie kotów jedzących wspólnie). Opis dla rudego: "w DT - szuka DS".
dagaidarek pisze:Hej! Chętnie weźmiemy na DT Manię ( trzykolorową kotkę z chudym ogonkiem ). Mamy dwie kotki; szefową w micro-stadzie jest właśnie chuda, inteligentna, z chudym ogonem. Liczymy, że Mania jakoś się u nas odnajdzie:))
Mieszkamy poza Wrocławiem, termin do ustalenie- prosimy o kontakt.
Miuti pisze:DT w Krakowie...
I pomoc w szukaniu domku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, muza_51 i 82 gości