Kociama pisze:Kochana Mordula![]()
to jest ciekawe właśnie
jak Koty to robią że z kanapek znikają tylko wędliny
cwane bestyjki
Ucałuj Chłopaka mocno
taki niewinny jest
Chyba jak śpi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Kochana Mordula![]()
to jest ciekawe właśnie
cwane bestyjki
Ucałuj Chłopaka mocno
taki niewinny jest
AniHili pisze:Kociama pisze:Kochana Mordula![]()
to jest ciekawe właśnie
cwane bestyjki
Ucałuj Chłopaka mocno
taki niewinny jest
Chyba jak śpiWczoraj przyszli faceci zakładać nam szybki net. Mściś nie lubi obcych, wtedy strasznie się wkurza i skacze po mieszkaniu - a dla tych gości był normalnie jak aniołek
Nadymał się, tańczył obok - a z każdym krokiem coraz bliżej drzwi na klatkę. Bliżej, bliżej...dobrze, że TŻ zobaczył co ta zaraza kombinuje i ukrócił uciekinierskie zapędy. Otóż Szare Zuo robi wszystko, żeby zwiać na klatkę
Okna go nie interesują, balkon również..ale klatka, o to jest kuszące.
AniHili pisze:Łobuz z niego straszny. Ale muszę się pochwalić, że odchudziłam kotaSuche ma cały czas, ale mięso dostaje co drugi dzień i zrzucił nieco ciałka
Puchu też już nie rozsiewa, magiczne zgrzebło czyli furminator dał radę
AniHili pisze:Takie fajne zgrzebłoWyskubuje puch, a zostawia dłuższy włos okrywowy. Jeśli kot jest "bogaty w puch", to furminator czyni cuda (i to nie jest ściema reklamowa)
AniHili pisze:No własnie on kocha czesanie wynalazkiemNie szarpie się tak, jak zwykłą szczotką, a efekt tysiąc razy lepszy.
Kociama pisze:AniHili pisze:No własnie on kocha czesanie wynalazkiemNie szarpie się tak, jak zwykłą szczotką, a efekt tysiąc razy lepszy.
a drogie toto jest?
i gdzie można kupić?
AniHili pisze:Kociama pisze:AniHili pisze:No własnie on kocha czesanie wynalazkiemNie szarpie się tak, jak zwykłą szczotką, a efekt tysiąc razy lepszy.
a drogie toto jest?
i gdzie można kupić?
Tutaj:
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... furminator
Jak mam taki za około 25 zł, z żółtą główką, 6,8 cm szerokości. Szersze są raczej dla większych psów, a mniejszym namachasz się jak grabiami
AniHili pisze:Jak się za bardzo przyłożysz do czesania, to faktycznie możesz wyskubać łysawe plackiPo prostu wystarczy umiar, jak widzisz, że gdzieś futro się zbyt przerzedza, to omijasz to miejsce przy kolejnym czesaniu.
Boo77 pisze:Ja się już od dłuższego czasu noszę z zamiarem zakupu tegoż ustrojstwa. Koty załatwiają mi całe mieszkanie w niecały tydzieńMoże coś pomoże?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości