Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 8:21 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

LSVC pisze:Fajnie, wszystkie zaglądamy, wszystkie się martwimy i na wieści czekamy, a pana Krzysztofa tu brak... no i nowa Duża Balbinki, która podobno też jest na forum i podczytuje wątek, też niestety wciąż milczy...
hmmmm....

W sobotę się logował.

Też mnie drażni takie podejście.
Jak forumowicze chcieli ze wszystkich sił pomóc jakoś rozwiązać problem, to byli kochani (słowa p.Krzysztofa)
A teraz nie mogą w zamian liczyć na wieści z nowego domu.
Przykre to.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Wto lip 06, 2010 9:40 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

mar9 pisze:
LSVC pisze:A swoją drogą przydałoby się zmienić temat wątku... bo wciąż wieje grozą...

a jesteś pewna, że kicia jest już naprawdę bezpieczna?

Ja w tym wątku niczego nie jestem pewna.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto lip 06, 2010 14:42 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Ja się staram wierzyć w ludzi. Jakoś nie wierzę, żeby filmik nagrany przez pana Krzysztofa był udawany. Nie wierzę, żeby dorosły mężczyzna, który tak się wzrusza oddałby byle komu czy byle gdzie kochanego kota.
Poza tym, jeśli pan Krzysztof się nie odezwie i nic nie napisze albo jeśli nowa Duża Balbinki też nie zaznaczy swojej obecności na forum, to my możemy sobie dalej gdybać... a losu Balbinki i tak nie mamy jak sprawdzić...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto lip 06, 2010 15:16 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

A ja sobie myślę, że Pan Krzysztof miał problem, szukał pomocy na forum, a kiedy problem się rozwiązał, to już nie musi tutaj zaglądać. I tyle. Podał swój numer komórki. Można zadzwonić i porozmawiać. Ktoś próbował?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro lip 07, 2010 6:47 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Żadnych wieści...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro lip 07, 2010 10:42 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

No fakt, na korzyść Pana Krzysztofa przemawia podanie nru komórki. Ja jeszcze nie próbowałam. A inni?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lip 07, 2010 11:08 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Ja pytałam na gg, na razie cisza.
Dzwonić teraz nie mogę.

Już mam wieści.
Rozmawiałam z żoną p.Krzysztofa, on niestety jest chory i wciąż rozpamiętuje Balbinkę.
Balbinka jest po sterylce.
Z kotem tej Pani dobrze się dogaduje.
Pani jest na forum, ale nie chce się ujawniać (szkoda).
Pozdrowienia dla forumowiczów mam przekazać :D (co też czynię)
Pan Krzysztof się odezwie jak wydobrzeje.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Śro lip 07, 2010 15:07 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

zdrowia życzymy a prosze o informację na wątku seniorów - patrz banerek w moim podpisie. Balbinka i tam była zgłoszona
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lip 07, 2010 15:11 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

violavi pisze:Ja pytałam na gg, na razie cisza.
Dzwonić teraz nie mogę.

Już mam wieści.
Rozmawiałam z żoną p.Krzysztofa, on niestety jest chory i wciąż rozpamiętuje Balbinkę.
Balbinka jest po sterylce.
Z kotem tej Pani dobrze się dogaduje.
Pani jest na forum, ale nie chce się ujawniać (szkoda).
Pozdrowienia dla forumowiczów mam przekazać :D (co też czynię)
Pan Krzysztof się odezwie jak wydobrzeje.

Bardzo się cieszę :D
Zdrowia, panie Krzysztofie!

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro lip 07, 2010 15:21 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Panie Krzysztofie dużo zdrówka! :ok:

Pozdrawiamy Panią Balbinki i proszę ją wymiziać od nas :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 07, 2010 15:22 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

dagmara-olga pisze:zdrowia życzymy a prosze o informację na wątku seniorów - patrz banerek w moim podpisie. Balbinka i tam była zgłoszona

Dagmara ja już pisałam na wątku seniorków że Balbinka w nowym domku (chyba jakiś tydzień temu) :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 07, 2010 15:25 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

tak, ja nawet pisałam ale było trochę zamieszania tu na wątku - i jeśli teraz wiemy na pewno na pewno na pewno :-) to wdzięczna będę za informację!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lip 10, 2010 10:06 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Witajcie witajcie kochani przepraszam za milczenie ale okropnie zle sie czułem i jeszcze nie jest dobrze!!!

Balbinka czuje sie Ok.zdjęć narazie niemam wszystko jest pod kontrolą

Nie zapomniałem o Was pomoc nadeszła dla Balbinki z forum teras i ja bede pomagać

Całuje Was Wszystkich !!!Krzysztof :ok:

503017846

Od: Nie cze 20, 2010 19:24

Post » Pon lip 12, 2010 16:42 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

To chyba mogę zmienić tytuł wątku?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]