Nika codziennie (najczęściej gdy mnie w domu nie ma) prznosi jakieś zwierzątko-zawsze żywe, i zaczyna miauczeć (ale nie tak nromalnie, tylko takie -moą-
Moderator: Estraven
Chyba musimy się jeszcze dużo nauczyć - my ogłaszamy jako czarnulki lub dymneBasica pisze:grunt to własciwy marketing
Romi pisze:Zawitałam w wasze progi - fajnie u was i dużo dobrego czynicie.
monia3a - może jednak małej tą animondę lub jakieś mięsko podsunąć, kurcze może zapach czegoś pysznego ją by ożywił , trzeba próbować wszystkiego.
koty odrobaczone, lokatorów nie było
[/url]
monia3a pisze:Romi pisze:Zawitałam w wasze progi - fajnie u was i dużo dobrego czynicie.
monia3a - może jednak małej tą animondę lub jakieś mięsko podsunąć, kurcze może zapach czegoś pysznego ją by ożywił , trzeba próbować wszystkiego.
Witamy, witamy.
Dostaje do jedzenia animondę, kupiłam jej też pastę Calo-pet pomogła ale po antybiotyku znów cialko przelewa sie przez ręce. Zaraz będę ją masować, zobaczymy.
(jeszcze raz dziękuję). Ciekawe ile kotów tam spotkam 
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url] 
(3-4tyg.)Nie było i nie jest moim zamiarem obrażenie kogoś ale mimo dwóch postów o chęci pomocy nie padło nawet jedno słowo komentarza.Życzę wam sukcesów ale też większej otwartości na ludzi.Bez nich nie dacie sobie rady.
widać, że czuje sie lepiej, reaguje na odgłosy, sama! zjadła śniadanko, popiła więc jest lepiej. Za chwile idziemy do weta na kontrol i zmierzymy temperaturkę.Już tylko jeden, wczoraj do nowego domu pojechała Zuza, kot spod ladyaga&2 pisze:1969ak - 2
Teraz panienka wygląda cud, miód i malinaaga&2 pisze:Wiecie, Ula się rozkręca. Kilka dni temu syfek czarny a dziś PRAWIE we własnej kuchni znalazła malusie szare babiątko
Taki z tego morał że w sobotę NIE NALEŻY wstawać za wcześnie a już na pewno nie wyglądać przez okno.
A tak serio to okruszek miał szczęście - jeszcze kilka dni i byłoby po oczach. Ledwo je odmoczyli... I była pani (MałgorzataJ dzięki za namiar) której 18to letnia kicia niedawno odeszła. I być może malutka się tam przeprowadzi tylko odrobinę się podrasuje.A oto biedka:
Oczywiście mama szczotka musiała zalogować się w transporterze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, dorcia44, Paula05 i 37 gości