WAW. Pola ma DS! 21.04.2016 ['] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 09, 2010 11:56 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

OKI pisze:Kocurzyco, tak się zastanawiam... czy Ty się czasem nie nudzisz? :twisted:

:lol: :lol: :lol: dziewczyny, jestescie super, poprawiacie mi humor :lol: :lol: :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lip 09, 2010 12:00 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

tillibulek pisze:
OKI pisze:Kocurzyco, tak się zastanawiam... czy Ty się czasem nie nudzisz? :twisted:

:lol: :lol: :lol: dziewczyny, jestescie super, poprawiacie mi humor :lol: :lol: :lol:

To super, bo mnie humor trzyma przy życiu :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 09, 2010 12:03 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

ale co chcesz, swietnie sobie radzisz :mrgreen: :mrgreen: OKI, Ty jestes stworzona do tymczasowania :D :twisted:

ja bym kompletnie nie wiedziala co robic :oops:

tillibulek

Post » Pt lip 09, 2010 12:13 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

tillibulek pisze:ale co chcesz, swietnie sobie radzisz :mrgreen: :mrgreen: OKI, Ty jestes stworzona do tymczasowania :D :twisted:

Kopnąć Cię? :mrgreen:

tillibulek pisze:ja bym kompletnie nie wiedziala co robic :oops:

E tam, to samo, co z każdym kotem - pod pachę i do weta :twisted: Przecież sama nie będę kombinować, bo przekombinuję :wink:
A jak nie wiesz, to pytasz - ot i cała filozofia :roll:
Tylko więcej czasu by się przydało :?

OKI

Post » Pt lip 09, 2010 12:50 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

powinien sie nalezec urlop kocierzynski :roll: :roll: :roll:
nie zartuje 8)

tillibulek

Post » Pt lip 09, 2010 15:51 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

urlop kocierzyński to bardzo dobry pomysł :lol:
wróbelki poćwierkały mi o czymś takim
http://abckarmanet.pl/index.php?product ... rod_id=404
może można by to zastosować?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pt lip 09, 2010 17:04 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

Killatha pisze:urlop kocierzyński to bardzo dobry pomysł :lol:
wróbelki poćwierkały mi o czymś takim
http://abckarmanet.pl/index.php?product ... rod_id=404
może można by to zastosować?

Mamy, mamy - stosujemy :lol: U tych, co zęby jeszcze mają :wink:

Muszę spytać weta, ale nie wiem, czy akurat dla Poli to dobre jest - ona te resztki zębów, co ma, to już nie do uratowania raczej. Nawet kolor mają jakiś dziwny :( W pysiu ma rany, nadżerki i jedno wielkie niewiadomoco :( Sama nie podam, bo boję się, że jeszcze bardziej podrażnię. Ale spytam, może akurat będzie miało łagodzące działanie na te ranki. Dzięki, ja całkiem zapomniałam nawet, że to mam :wink:

A kocierzyński by się przydał, oj przydał. Tylko już chyba cały wykorzystałam w tym roku :mrgreen: Ostatnie parę dni zaplanowałam na sterylkę Delicji :ryk:

OKI

Post » Pt lip 09, 2010 19:13 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

Cześć słodziutka,jak tam dziś dzionek minął?Masz już trochę więcej siły,żeby zacząć rozrabiać? :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt lip 09, 2010 20:24 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

Właśnie od weta wróciłyśmy :lol:
Stwierdził, że jej się ładnie (w sensie brzucha głównie :mrgreen: ) poprawiło od wtorku :dance2: :dance:
Choć dziś już znów się bledsza zrobiła, ale podobno skoro w ogóle widać różnicę, to znaczy, że drgnęło i organizm pracuje :D
Dostała antybiotyk i Catosal (to żelazo ponoć jednorazowo się podaje). W poniedziałek jeszcze raz antybiotyk i prawdopodobnie to będzie koniec.
Przeciwkrwotocznie nie dostała nic, bo powiedział, że skoro to krwawienie się w miarę szybko kończy, tzn. że jest dobrze i nie trza psuć. Aha, krwawi dziura po kle.

Mam płukać pychol nadmanganianem potasu na zmianę z korą dębową - jakieś wytyczne co do płukania pyska kotu? :roll: Jak to w ogóle zrobić :?:

Kontrolną morfologię jest sens robić gdzieś po 3 tygodniach :roll: Nie wyrobię chyba tyle czasu czekać :?

OKI

Post » Pt lip 09, 2010 20:41 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

Spoko,przecie nic strasznego się nie dzieje :mrgreen: Mała je,pije,wydala i sioo robi jak potrzeba.Wiadomo,ze te krwawienia z dziurki po kiełku :mrgreen: ,a nie jakie insze,gorsze świństwo Wlej w serduszko trochę optymizmu,to i Polci się udzieli.
Ma być dobrze,coraz lepiej,łot co :ok: :ok: :ok: Ło matko tylko jak jej pysio płukać?Wlewaj strzykawką małe porcje do pysia i czekaj aż wypluje :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pt lip 09, 2010 20:43 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

J.w. :mrgreen: Tylko poproś, żeby wypluła, ale pewnie sama to zrobi. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lip 09, 2010 20:49 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

kalair pisze:J.w. :mrgreen: Tylko poproś, żeby wypluła, ale pewnie sama to zrobi. :P

Porozmawiam z nią poważnie :ryk:

kocurzyca41 pisze:Spoko,przecie nic strasznego się nie dzieje :mrgreen: Mała je,pije,wydala i sioo robi jak potrzeba.Wiadomo,ze te krwawienia z dziurki po kiełku :mrgreen: ,a nie jakie insze,gorsze świństwo Wlej w serduszko trochę optymizmu,to i Polci się udzieli.
Ma być dobrze,coraz lepiej,łot co :ok: :ok: :ok: Ło matko tylko jak jej pysio płukać?Wlewaj strzykawką małe porcje do pysia i czekaj aż wypluje :mrgreen:

Tak też kombinuję, że strzykawką, ale.... :roll: :roll: :roll:

Wiem, że nic się nie dzieje, poza tym, że mnie będzie ciekawość zżerać od środka :twisted:

Jutro ją chyba jednak spróbuję przepłukać - wet stwierdził, że już na tyle silna, że można popróbować. A jestem pewna, że te krwawienia są od walki z kołtunami :( Zresztą będę siedzieć w domu cały dzień, to ona nie musi być w zimnej łazience zamknięta...

Przed chwilą wpakowała się na łóżko, uwaliła na moich kolanach, jakby na nich całe życie mieszkała i próbowała wysiudać z nich laptopa :mrgreen:

OKI

Post » Pt lip 09, 2010 21:03 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

Wypluje,wypluje,bo ta kora dębu to strasznie gorzkie świństwo.Nie wiem jak z nadmanganianem,ale sam różowy kolor powinien ją odstraszyć. :ryk: A ciekawość to będzie i mnie zżerać 8O
Widzisz na kolanka przyszła,koffana niunia,optymizm Pańci się kiciuni udzielił.A rozrabia chociaż troszkę, :mrgreen:

kocurzyca41

Post » Pt lip 09, 2010 21:06 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

Nic nie rozrabia :lol:
I nawet lubi jak się ją na rękach nosi 8O
I mądra jest zaraza - już wie, że u weta należy się zaprzeć czterema w kontenerku i nie dać się wyciągnąć :ryk:

OKI

Post » Pt lip 09, 2010 21:31 Re: WAW. Pola- chora i wycieńczona. ANEMIA, wyniki s. 10

OKI pisze:Nic nie rozrabia :lol:
I nawet lubi jak się ją na rękach nosi 8O
I mądra jest zaraza - już wie, że u weta należy się zaprzeć czterema w kontenerku i nie dać się wyciągnąć :ryk:

No to teraz masz kota do noszenia na rękach :ryk: A jak Polcia ma już siłę,żeby się zaprzeć czterema,to ok.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

[poprzednia][następna]