Nie myślałam, że mała tak szybko się przekona do ludzi, a tu proszę, niespodzianka Maryla - dawaj znać, jakby była potrzebna jakaś pomoc, możemy ją na przykład poogłaszać. Matkę będziemy łapać po weekendzie, więc jeszcze potrzymamy klatkę do przyszłego tygodnia, ok?
Maryla pisze:ja dzisiaj odbieram od Blue kicikici i od razu pojde z nia na testy i czi-powanie do dra Lesiaka i zobaczymy co sie u mnie bedzie dzialo
Trzymamy z całych sił kciuki za dobre (dla kotki) wyniki testów Słodka młoda panna sprawi kiedyś komuś wiele frajdy - kochana jest Tak więc trzymamy dodatkowo kciuki za jak najszybsze pojawienie się miłego człowieka który zechce jej dać dom
mala zostala wczoraj przetestowana, dzis mam wyniki - testy ujemne reszte wynikow zobacze i skonsultuje z wetem w poniedzialek zostala tez odrobaczona i zaszczepiona u mnie lezy na drapaku albo w kuwecie i tylko Enniowi nie przypadla do gustu, co zreszta jest standardem jadla tez i pila
wet wymacal jej wyrazna macice i jakas gesta krople ale nie ropy u ujscia pochwy - trzeba nistety brac pod uwage bardzo wczesna ciaze, dlatego za 2 tygodnie sterlka planowana