Przytulanka-jest źle, zbieramy na leczenie

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 09, 2010 8:59 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

wpadam w biegu - dziś mam szalony dzień...
Jesli mi się uda, jutro bedę u Przytulanki, tak się umówiłam w kazdym bądź razie.... Tylko kurczę czemu doba ma tylko 24 godziny? :evil: już nie wiem gdzie pędzić i co załatwiać...

wczoraj dostałam od osoby, ktora chce pozostać anonimowa, 170 zł na Przytulankę :D Dziękuję :1luvu: Będzie na wtorkowe badania, tak się cieszę!
Mam nadzieję, ze z malutką wszystko w porządku... nie miałam zadnych informacji od wtorku, więc chyba jest bez zmian. Coś wpłynęło na konto (chyba przelew od gaoty), ale nie dam rady teraz sprawdzić. lecę!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt lip 09, 2010 11:27 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

Odwiedzamy :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lip 09, 2010 14:25 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

kiciu, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko ok...
ja niedlugo mam urlop, nie bede miala jak zagladac.... :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lip 09, 2010 14:35 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

Zaglądamy! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lip 09, 2010 14:52 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

zaglądam w biegu: nic nie wiem, ale na pewno domek by cos napisał, gdyby było gorzej. martwię się kurcze, bo idą teraz straszne upały... mam nadzieję, ze ona da radę.... Strasznie malutka jest ta nasza Przytulanka, zawsze jak ją odwiedzam to się dziwię, jak to jest mozliwe, ze ona taka kruszynka jest? Tylko brzuszek duży.... :( No nic, biegnę, obiecuję ze jak tylko czegoś się dowiem dam znać, a moze i domek coś napisze?

Never

Post » Sob lip 10, 2010 11:44 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

Witajcie,
otrzymałam następujące wpłaty na konto pochodzące z bazarków:
47 zł szpileczki od Iwety
110 zł za drapak od alareipan

serdecznie dziękuję :)

47 zł przelewam na konto Never. 110 zł pozostaje na moim koncie jako spłata poniesionych przeze mnie wydatków.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Sob lip 10, 2010 18:57 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

caly czas trzymam kciuki za Przytulanke :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

tillibulek

Post » Nie lip 11, 2010 5:23 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

i moje nieustajace kciuki . Trzymaj sie Przytulanko :ok: :ok: :ok:
To dla Never i Duzej Tymczasowej :1luvu: :1luvu:

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Nie lip 11, 2010 13:12 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

Byłam wczoraj u kotki, brzuszek moim zdaniem większy, poza tym bez zmian, aczkolwiek widac, ze oddycha ciężko. W pn prześle fotki tillibulkowi do wrzucenia. malutka cały czas barankuje i ugniata, ma taką wolę życia i jest taka wdzięczna za dom... Nie sposób jej nie pokochać, ja wpadłam po uszy :oops:
We wtorek idziemy całą ekipą (Mariusz, emgatto, ja) do weta i na badania, i wtedy się okaże jak długo jeszcze ona moze z nami pozostać. Strasznie się boję tej wizyty :cry:

Never

Post » Nie lip 11, 2010 19:22 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

Never pisze:Byłam wczoraj u kotki, brzuszek moim zdaniem większy, poza tym bez zmian, aczkolwiek widac, ze oddycha ciężko. W pn prześle fotki tillibulkowi do wrzucenia. malutka cały czas barankuje i ugniata, ma taką wolę życia i jest taka wdzięczna za dom... Nie sposób jej nie pokochać, ja wpadłam po uszy :oops:
We wtorek idziemy całą ekipą (Mariusz, emgatto, ja) do weta i na badania, i wtedy się okaże jak długo jeszcze ona moze z nami pozostać. Strasznie się boję tej wizyty :cry:

OBY JAK NAJDLUZEJ.
Proponuje akcje "kciuki" za Przytulanke. Jak najwiecej kciukow:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Nie lip 11, 2010 19:35 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

Never pisze:Byłam wczoraj u kotki, brzuszek moim zdaniem większy, poza tym bez zmian, aczkolwiek widac, ze oddycha ciężko. W pn prześle fotki tillibulkowi do wrzucenia. malutka cały czas barankuje i ugniata, ma taką wolę życia i jest taka wdzięczna za dom... Nie sposób jej nie pokochać, ja wpadłam po uszy :oops:

och kurcze, ten brzuszek znowu wiekszy i jeszcze ciezej oddycha??? :cry: :cry: :cry: a ona i tak juz tak ciezko łapala oddech - straszne to....

Never, przeslij prosze fotki komus innemu, my jutro z samego rana wyjezdzamy, bedziemy z powrotem dopiero pod koniec tygodnia

trzymam kciuki za wizyte u weta - obys byla z nami jak najdluzej, Przytulanko - Never, masz racje, jej nie sposob nie kochac - kicia łapie za serce kazdego kto ją pozna... :cry:

multum cieplych mysli wysylam - oby byla jeszcze szansa dla Przytulanki....

tillibulek

Post » Pon lip 12, 2010 9:12 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

wysylaj do mnie
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pon lip 12, 2010 9:19 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

Tez trzymam mocne :ok: żyj kotuniu jak najdłużej :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 12, 2010 10:44 Re: Przytulanka FIP+FelV w ds, 'siostry' w potrzebie + dług!

Bardzo, bardzo mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]