Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze::mrgreen:
Klunia ma łyse miejsce na plecach. Aż se na początku myślałam, że coś mi się pokopciało i wzięłam na ręce MelkęMam nadzieję ,że to nie grzyb...
Barbara Horz pisze:Wiecie, że mam spóźniony refleks lub jeszcze inaczej można to nazwaćDopiero teraz tu dotarłam
EwKo pisze:Barbara Horz pisze:Wiecie, że mam spóźniony refleks lub jeszcze inaczej można to nazwaćDopiero teraz tu dotarłam
Np. brak czasu?![]()
![]()
Już nie wietrzy. Zarasta, choć dziura dalej możliwa do namierzenia. Nie wiem, co to. Albo się tłukły, dziady jedne, i ktoś jej potężny kłak wyszarpał...![]()
Karol wczoraj porwał różyczkę kalafiora. Gonił z nią po całym mieszkaniu: rzucał, chował w kartonie, warczał na każdego, kto chciał się tylko zbliżyć. Ba! Kto pomyślał, że mógłby się zbliżyć do Lola i zdobyczy jego. Jurek próbował. Dostał wp..ierdziel![]()
A w ogóle chłopcy, i nie tylko, są przeszczęśliwi, ponieważ na dachu przeciwległego bloku kręcą się panowie remontujący tenże dach: normalnie - darmowe kino
EwKo pisze:A w ogóle chłopcy, i nie tylko, są przeszczęśliwi, ponieważ na dachu przeciwległego bloku kręcą się panowie remontujący tenże dach: normalnie - darmowe kino
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Nul i 40 gości