PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 08, 2010 20:46 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

jasdor pisze:
shira3 pisze:
majencja pisze: W ciągu roku zeżarła mi..... 7 ładowarek do Nokii, za każdym razem będących pod napięciem 8O

Delikatnie daje ci do zrozumienia, żebyś zmieniła markę :mrgreen: :mrgreen:

Albo ponad miarę wyładowawszy się chciała energii zaciągnąć :mrgreen: :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ok: :lol:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lip 08, 2010 21:45 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Ale masowe ciepnięcie na flaszki 8O :mrgreen: A jeszcze chwilę temu to gdzie wszystkie były A ? :mrgreen:

Bolkowa, oczywista rzecz, że idę na to - masz odpowiedź na PW :wink: . Osobiście z Prezesowa dogadaj jak Ci TO da :wink:
Kotko doroty, ale dwóch flaszencjów na trzi to nawet ja nie umiem podzielić (choć żem matematyk). A na Sabacie z tego co doczytałam (no chyba, że źle 8O ) to Wy wychlejecie tyle tego u Prezesowej, że Wam wyjdzie trzema boczkami O ! :mrgreen: Zatem nie bój nic :lol: .
Ta jedna flaszunia to musi mi zostać, bo ja juz obiecałam komuś współraczenie się :twisted: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lip 09, 2010 4:54 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

to ktora wybierasz?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 09, 2010 8:39 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

villemo5 pisze:to ktora wybierasz?

Bolkowa mi jeszcze nie odpisała, ale ona chciała coś malinowego (i jezynowego) z tego co wyczytałam.
Zatem dla mnie wiśniową :wink: Niech tak będzie :ok:
Obrazek

psiama

Post » Pt lip 09, 2010 8:48 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

dOOOOBRA!!
Daj adres - w weekend pomyśle nad zapakowaniem :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 09, 2010 8:59 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

villemo5 pisze:dOOOOBRA!!
Daj adres - w weekend pomyśle nad zapakowaniem :roll:

Poszło 8) .
Obrazek

psiama

Post » Pt lip 09, 2010 9:00 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

W weekend zasiądę i zrobię porządny opis drugiej kandydatury na lipiec, bo coś niezauwazona została.
Siedzę w robocie, a spac mi się chce jak cholera.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 09, 2010 10:22 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Kurcze, w Piekarach beda teraz dni miasta i orkiestry dete beda szly przez miasto akurat kolo mojego osiedla... a mnie tam nie ma i nie bedzie, szlag :evil:

Nastroj mam nizowy. W pracy jeden glupek chcial sobie reką przeczytac co napisane bylo na mojej bluzce (oczywiscie w gre wchodzil rejon lewej piersi). Wiec go grzecznie spytalam czy mu wpierd....? Bo on ma takie wyskoki do roznych osob i to jest irytujace. Powiedzialam mu ze sobie nie zycze i ze dobrze wie o co chodzi. Sie obrazil. Dwa dni do mnie nie przemawia, ach... co ja poczne... :roll: 8) :twisted:
...niech tylko dzis cos sprobuje mi powiedziec.... ojjjj.....

Poza tym meczy mnie ta praca okropnie. Tzn nie fizycznie ale klimat sie robi nieciekawy - przyszla nowa pani kierowniczka, szefowa mojej kierowniczki. Mialo nie byc etatow ale sa. Oczywiscie dla tych sa, co maja tzw plecy w firmie. Ja niestety oprocz cyckow (!) nie mam plecow wiec nawet sie nie ludze. Ale mam za to karte do splacenia, za cholerny prad, mam mieszkanie z wilgocia i zblizajaca sie pore grzania, mam zycie ktore trzeba jakos przezyc i oko ktore ma byc zoperowane. I mam studia podyplomowe na ktore nie moge isc bo musze miec umowe o prace (dofinansowanie z unii). Chyba ze znajde cos do pazdziernika, to wtedy sie zalapie. Szukam caly czas, najchetniej na Slasku bo tam wole mieszkac niz tu. Pora sie wreszcie usamodzielnic i odciac od rodziny, nie?
Wyslalam kilka aplikacji w tym do Piekar, do Bytomia i do Chorzowa. PROSZE O CZARY bo bardzo mi zalezy na tych studiach podyplomowych i na zmianie adresu.

Glus zwany Buką siedzi na moich kolanach i patrzy na mnie wymownie. Mam pozdrowic Czarowne od czarnego kota :) To pozdrawiam.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lip 09, 2010 10:25 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

becia_73 pisze:
jasdor pisze:
shira3 pisze:W ciągu roku zeżarła mi..... 7 ładowarek do Nokii, za każdym razem będących pod napięciem 8O

Delikatnie daje ci do zrozumienia, żebyś zmieniła markę :mrgreen: :mrgreen:

Albo ponad miarę wyładowawszy się chciała energii zaciągnąć :mrgreen: :mrgreen:

majencjo, koty sa po prostu energooszczedne :) moze wolala skumulowac nadmiar energii w sobie :) :ryk: :kotek: :ok:

super te kociszcza sa :)

solangelica

Post » Pt lip 09, 2010 10:29 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Sol, gratuluje opanowania :ok: Bo ja najpierw bym wp...., a potem zapytała czy chce jeszcze raz :twisted:

Dzięujemy Gluskowi za cieplutkie pozdrowienia :1luvu: I dla niego extra mizianie po łebeńku :wink:
Obrazek

psiama

Post » Pt lip 09, 2010 10:35 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

psiama pisze:Sol, gratuluje opanowania :ok: Bo ja najpierw bym wp...., a potem zapytała czy chce jeszcze raz :twisted:

Dzięujemy Gluskowi za cieplutkie pozdrowienia :1luvu: I dla niego extra mizianie po łebeńku :wink:

Staram sie jak moge :twisted: choc wierz mi, ciezko bylo sie powstrzymac... Facet jest generalnie blaznem i zboczencem w dziale, znanym chyba w calej firmie ze swoich durnych tekstow i chamskich wyskokow. Ale jest tez dobrym specjalista i badz co badz jak trzeba to pomaga i jest porzadny bo wytlumaczy czy cos pozyczy.
I kurcze najgorsze jest to ze ja go lubilam w jakis sposob. Po prostu. Fajnie mi sie z nim gadalo a tu taki zonk... ech chopy to zawsze sa glupsze niz ustawa przewiduje.

Glus wyciagnal sie na moim udzie, przytulil, omruczal, posiedzial, podziekowawszy za pozdrowienia zwinal sie o 180 stopni 8O (jak on to robi?) i poszedl. Poszedl polowac na muchy.

ja chce byc kotem...

solangelica

Post » Pt lip 09, 2010 11:30 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Sol, współczuję! Trzymaj się! :ok:
I uważaj na tego typa, zwłaszcza w większym gronie.

U mnie w pracy też taki jest. I też mu na początku powiedziałam, że się odwinę.
Wyglądało na to, że tylko się na trochę obraził ... ale bardzo się myliłam.
Zemścił się po kilku latach i to tak, że nadal nie mogę uwierzyć, że można być aż tak podłym :evil:

Pozdrowionka i głaski dla Glusia :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 09, 2010 11:32 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

No dobra,same tego chciałyście-będą zdjęcia...Po wizycie w Playu,Orange i znowu Playu udało mi się zmusić moją komórkę do wysyłania zdjęć...Tylko jeszcze pytaie-mam już zdjęcia na kompie,jak zrobić,żeby były na Miau?Jedyna metoda jaką znam:kopiuj-wklej nie działa...
ObrazekObrazek http://s16.bitefight.pl/user/bite/117731 -klik!
ObrazekObrazek Leon,Tygrys i Luśka

Agilla

Od: Nie mar 01, 2009 21:18

Post » Pt lip 09, 2010 11:40 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

psiama pisze:Ale masowe ciepnięcie na flaszki 8O :mrgreen: A jeszcze chwilę temu to gdzie wszystkie były A ? :mrgreen:

Bolkowa, oczywista rzecz, że idę na to - masz odpowiedź na PW :wink: . Osobiście z Prezesowa dogadaj jak Ci TO da :wink:
Kotko doroty, ale dwóch flaszencjów na trzi to nawet ja nie umiem podzielić (choć żem matematyk). A na Sabacie z tego co doczytałam (no chyba, że źle 8O ) to Wy wychlejecie tyle tego u Prezesowej, że Wam wyjdzie trzema boczkami O ! :mrgreen: Zatem nie bój nic :lol: .
Ta jedna flaszunia to musi mi zostać, bo ja juz obiecałam komuś współraczenie się :twisted: .

Ja siem dołożę cobyś się z Bolkową podzieliła :mrgreen:
Wiesz ,u Prezeski będzie więcej ochotników do kosztowania owych cymesów :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt lip 09, 2010 11:44 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Erin pisze:Sol, współczuję! Trzymaj się! :ok:
I uważaj na tego typa, zwłaszcza w większym gronie.

U mnie w pracy też taki jest. I też mu na początku powiedziałam, że się odwinę.
Wyglądało na to, że tylko się na trochę obraził ... ale bardzo się myliłam.
Zemścił się po kilku latach i to tak, że nadal nie mogę uwierzyć, że można być aż tak podłym :evil:

Pozdrowionka i głaski dla Glusia :1luvu:

Wlasnie tego sie obawiam... ale nic to. Dam sobie rady, a jesli bedzie robil jakies jazdy to ja mu tez zrobie, niech sobie nie mysli :twisted:
Co ma byc to bedzie grunt to nie stracic sily ducha i dobrego nastroju.

ZDJECIA! ZDJECIA!!!

solangelica

[poprzednia][następna]