>>Rybnik: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 09, 2010 0:48 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebne posterylkowe DT na 5-7 dni

http://i805.photobucket.com/albums/yy33 ... oty089.jpg

zrobiłam jej juz kilka ogłoszen - nazwałam KLEO
- http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/KLEO ... -kat,44159
- e-zwierzak
- miau
- schroniskorybnik
- gumtree

jutro cd Oskar
-http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/koty/Rudasek-Oskar-malenki-rozbojnik-:%29,17861
-miau
- schroniskorybnik
- e-zwierzak
- gumtree
Ostatnio edytowano Sob lip 10, 2010 23:50 przez Betta, łącznie edytowano 2 razy

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Pt lip 09, 2010 0:53 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebne posterylkowe DT na 5-7 dni

Toż pisze, że nazywa się Milunia :ryk:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pt lip 09, 2010 8:59 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebne posterylkowe DT na 5-7 dni

z tym że ja wczesniej zrobiłam ogłoszenie nim weszłam wogóle na ten wątek... a na gg mi nie napisałas nic wiec ją sobie nazwałam

Betta

Post » Pt lip 09, 2010 9:38 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebne posterylkowe DT na 5-7 dni

Betta pisze:z tym że ja wczesniej zrobiłam ogłoszenie nim weszłam wogóle na ten wątek... a na gg mi nie napisałas nic wiec ją sobie nazwałam

To edytuj. A skąd miałaś zdjęcia zanim weszłaś na wątek?

zerduszko

Post » Sob lip 10, 2010 23:40 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebne posterylkowe DT na 5-7 dni

Wybacz, ale łatwiej jest przekazac gabrysi że kocia jest przechrzczona niz zmieniac we wszystkich ogłoszeniach imie ...bo jest ona i w tekscie
zdjecia z twojego photobucketa przecie :P

Betta

Post » Sob lip 10, 2010 23:58 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebne posterylkowe DT na 5-7 dni

Ale ona ma już w książeczce tak napisane :P W tak małej ilości ogłoszeń, to 5 minutek :P

zerduszko

Post » Wto lip 13, 2010 22:35 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebne posterylkowe DT na 5-7 dni

Kotki są już dawno po sterylce :roll:

Oskarek chyba ma dom - na pewno nie wiem, bo nie byłam dziś cały dzień w domu i wiem od siostry.

zerduszko

Post » Czw lip 15, 2010 11:31 Re: ŚL: Rybnickie - 3 kocieta potrzebują opieki na ten weekend!

bluerat pisze:Pilne!

Wyjeżdżam w piątek na uroczystości 600-lecia bitwy pod Grunwaldem i potrzebuję opieki dla 2 lub 4 kotów (Wadim i Tytus, ewentualnie Gracja z Willy'm) na weekend - do poniedziałku włącznie.

!!!!!!!!!!

ktoś mógłby pomóc ?

Betta

Post » Czw lip 15, 2010 21:51 Re: ŚL: Rybnickie - 3 kocieta potrzebują opieki na ten weekend!

Oskarek ma dom, Milusia zarezerwowana. Przyszli państwo zakupili jej karmę na czas oczekiwania, mają dostarczyć żwierek, więc wygląda pewnie. P. Gabrysia prosiła, żeby zdjąć ogłoszenia.

zerduszko

Post » Pt lip 16, 2010 8:21 Re: ŚL: Rybnickie - 3 kocieta potrzebują opieki na ten weekend!

Fajnie :), a gdzie Oskarek pojechał? A Milusia? Kciuki, żeby się kotki łatwo zaadoptowały :) :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lip 16, 2010 8:53 Re: ŚL: Rybnickie - 3 kocieta potrzebują opieki na ten weekend!

RudyiSrebrnyKot pisze:Fajnie :), a gdzie Oskarek pojechał? A Milusia? Kciuki, żeby się kotki łatwo zaadoptowały :) :ok:

Oskarek do Zabrza, jeszcze musi brać leki :)
Milusia jeszcze jest u p. Gabrysi, to trochę potrwa, bo zostanie zabrana dopiero po remoncie domu :roll: Domek z okolicy, nawet chyba Rybnik.

Acha - przekazałam tabletki dla kotek, dzięki.

Ostatnio znikł jeden z kocurów podblokowych :( W najlepszej formie to on nie był. Za to pojawił się nowy, który rozgonił kotki i nie wszystkie przyszły na tabletkę :?

zerduszko

Post » Pon lip 26, 2010 20:42 Re: ŚL: Rybnickie - 3 kocieta potrzebują opieki na ten weekend!

rozmawiałam z p.garbrysia i kurcze okazuje sie ze ws perełki nikt nie dzwonił....ja nie rozumiem... taka pieknisia....

:cry:

czy mógłby ktoś jutro w godzinach porannych lub ok 16ej , bądz w srode rano pojechac zawiexc mocno ciężarną kocie na sterylke...na trasie rybnik-radlin-rybnik....za zwrot kosztów .... ???

Betta

Post » Wto lip 27, 2010 0:26 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebny transport na sterylke aborcyjna!!

podnoszę, bo pilne i ważne!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 30, 2010 9:05 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebny transport na sterylke aborcyjna!!

Obrazek

MALEŃSTWA W NIEBEZPIECZEŃSTWIE

okazało sie że to dziewczynka.... ma identycznie urokliwą siostre tylko że całą czarna.... dzieciaki są ruchliwe, bawią sie tu i tam , troszkę nieufne, ale zainteresowane czymś wychodzą do ludzia.....ciągle sa pod blokowiskiem, gdzie ludzie rozsadzali petardami zwierzaki w kanale...notabene tym samym w którym i te maluchy maja schrononioenie....

jeszcze raz apeluje....potrzebny dt....dla tych klocic (ja bym mogła zabrac kociaki na tydzien bo i tak obiecałam opieke nad jedynm maleństw dogomaniaczki ktora wyjezdza.....jednak tylko do 7 lipca a potem nie wiem..... wprawdzie kotki są niezwykle urodziwe i myśle że szybko znalazłyby domki

również potrzebny jest dt dla kotów bluerat.... 3 maluchy (juz nie takie małe) juz prawie 2 miesiące okupuja łazienke, co daje juz troche w kośc domownikom..... mysle że zabranie chociazby 2 maluchów to juz jakies odciązenie....

czy ktoś ma mozliwość?

na weekendzie zrobimy nowe fotki i rusdzamy z ogłoszneiami pełna para...

Betta

Post » Wto sie 03, 2010 23:14 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebny transport na sterylke aborcyjna!!

WAŻNE : Perełka będąca u Pani Gabrysi rozrabia strasznie..... ustawia koty i nawet z paniaą gabrysią próbuje.... dostała tydzień czasu na znalezienie ds/dt ..... powiem szczerze...nie rozumiem czemu na nią jeszcze nie ma chętnego ! ona jest miziutka straszna tylko chyba więcej przestrzeni potrzebuje , to i koty inne jej nie będą zawadzać...zdecydowanie dom wychodzący, a tymczas no cóż chyba bez kotów, chyba ze ktoś w willi mieszka

jeśli do tygodnia nic sie nie znajdzie p.Gabrysia wypuści ją pod bloki :(

Betta

[poprzednia][następna]