DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 10:30 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Ja tez swoje mieszkanie "przelampowałam".

MAM DOBRE WIEŚCI!
Lena ma zaklepany domek, tak gdzie Rolka! Tylko, że dopiero za 2 tygodnie jak dobrze pojdzie będzie do oddania. Teraz jeszcze ma antybiotyk do piątku, jak wszystko będzie ok to w poniedziałek szczepienie i po tygodniu może iść na swoje:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro lip 07, 2010 11:16 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

ifciastu pisze:Ja tez swoje mieszkanie "przelampowałam".

MAM DOBRE WIEŚCI!
Lena ma zaklepany domek, tak gdzie Rolka! Tylko, że dopiero za 2 tygodnie jak dobrze pojdzie będzie do oddania. Teraz jeszcze ma antybiotyk do piątku, jak wszystko będzie ok to w poniedziałek szczepienie i po tygodniu może iść na swoje:)

:piwa: jup!

A jak z jej zachowaniem? dzikowinka nadal?
jej siostra Jarosława jest wspaniała :P nawet sama przychodzi. ja nie wiem jak to się dzieje z tymi kotami, tyle ich a tak szybko się oswajają. jedyna Falka nadal ma jakieś problemy ;) tym bradziej, że nie mamy wystarczająco dużo czasu by je dopieszcać.

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Śro lip 07, 2010 11:38 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

paulina777 pisze:
ifciastu pisze:Ja tez swoje mieszkanie "przelampowałam".

MAM DOBRE WIEŚCI!

:piwa: jup!

A jak z jej zachowaniem? dzikowinka nadal?
jej siostra Jarosława jest wspaniała :P nawet sama przychodzi. ja nie wiem jak to się dzieje z tymi kotami, tyle ich a tak szybko się oswajają. jedyna Falka nadal ma jakieś problemy ;) tym bradziej, że nie mamy wystarczająco dużo czasu by je dopieszcać.

Ona fuka, ale daje się brać na ręce i miziac, nie gryzie, nie drapie, tylko fuka... Ona już chyba taka charakterna zostanie :ryk:
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Śro lip 07, 2010 11:55 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Chociaż jedna pokrzepiająca informacja :1luvu:
Kochana Lesiunia,super,że trafiła taki domek.
Masz dobrą rękę :D
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Śro lip 07, 2010 12:02 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

A u nas kolejna odsłona szpitala...Tym razem dla dorosłych.
Rysiek jeden z najsilniejszych i najmocniejszych kotów rozłożył się na całego. Kicha,glut z nosa,wymiotuje,ledwo oddycha.
Ponieważ nie mamy już nawet pieniędzy na paliwo,muszę czekać z wizytą u weta jak paulina777 wróci z pracy i przywiezie trochę zapomogi od mojego taty:/
Ta sytuacja zrobiła się strasznie uwłaczająca...
Poza tym;
Anka już bardzo kicha,Alex niby lepiej ale oko brzydkie,Agatka od wczoraj coraz gorzej kicha,Rudy też jakby lepiej,ale też brzydkie oko.
Kasia,Madzia i Julian jakby im przeszło. Artur też dziś parę razy kichnął,ale nie wiem czy to ma związek z zarazkami.No i właśnie słyszę,że Maniuś poprychuje...
Oj długo nie będzie tu tymczasów...:/
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Śro lip 07, 2010 17:54 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Sinea pisze:Oj długo nie będzie tu tymczasów...:/

Ja niestety też teraz jestem zablokowana z tymczasowaniem...
Mój wet mówi, że ewentualnie dorosłe szczepione można tymczasować, ale dorosłe i szczepione to zazwyczaj tego nie potrzebują bo zwyczajnie mają domy :roll:

ifciastu

Post » Śro lip 07, 2010 19:42 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

przykro mi z powodu choroby kotów :((.... i braku funduszy.... myślę jak pomóc...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro lip 07, 2010 20:08 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

ifciastu pisze:
Sinea pisze:Oj długo nie będzie tu tymczasów...:/

Ja niestety też teraz jestem zablokowana z tymczasowaniem...
Mój wet mówi, że ewentualnie dorosłe szczepione można tymczasować, ale dorosłe i szczepione to zazwyczaj tego nie potrzebują bo zwyczajnie mają domy :roll:

Niestety nie jest tak kolorowo.Nawet u nas jest dorosły tymczas,który domu nie może znaleźć już jakiś czas.
Dużo jest takich, które Dt szukają,nawet tu na forum.
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Śro lip 07, 2010 22:44 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Koty po wizycie u wetek.
Rysio ma ciężki katar,zmieniony został antybiotyk na dużo mocniejszy.Niestety też na dużo droższy...
Reszta kotów nie tak źle.Kontynuacja synergalu+gentamycyna i immunodol.
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw lip 08, 2010 14:58 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Maluchy - Marysia,Nataniel,Falka i Jarcia już gotowe-czekają na kochające domki :!:
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw lip 08, 2010 22:33 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Nikt nie zagląda do maluszków?
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw lip 08, 2010 22:48 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

ja czytam cały czas, ale nie zawsze się odzywam, bo niewiele mam do powiedzenia.
kciuki trzymam :ok:
i kibicuję całym sercem :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw lip 08, 2010 22:54 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Coś mi się wątek na dwa dni zgubił, zaznaczam
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lip 09, 2010 0:06 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Cieszę się,że jesteście :1luvu: Odzywajcie się czasem,coby wątek nie poszedł do tyłu :wink:
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pt lip 09, 2010 0:15 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

PS:Mam prośbę,czy ktoś ma może spis stron adopcyjnych?Szukam ich po forum bo gdzieś widziałam,ale znaleźć nie mogę :(
ObrazekObrazek

Sinea

[poprzednia][następna]