Karena pisze:Dla czarnuszka [*]![]()
Czy planujesz wizytę u weta z Klakierem?
Planuję go odrobaczyć i faszerować witaminami. Bo jednak na tyle, to mi chyba nie zaufa, żebym wzięła go na ręce.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karena pisze:Dla czarnuszka [*]![]()
Czy planujesz wizytę u weta z Klakierem?
Karena pisze:Kinia, a jak sprawa z adopcją Puchatka, czy była już przedadopcyjna?
kinia098 pisze:Mały burasek z działek ciut lepiej wygląda. On chociaż je, bo czarnuszek nie jadł
Mały tygrys od Tęczy ma strasznie zaropiałe oczy. Tylko jego widziałam.
Cały czas piszę "mały czarnuch", a to była mała czarnuszka.
Ten drugi czarny ( największy. W ogóle nie pasuje do reszty jest tak gruby i duży ), to chyba też dziewucha.
A tam obok torów, w pobliżu są też działki, jest około 6 kotów. Ta tri raczej kotna... Dla niej przydałby się DT, bo jest rewelacyjna i może szybko znaleźć dom. Ale... ma około 10 lat... Bynajmniej tak powiedział mi Pan, który był na działce.
Resztę bym zostawiła na miejscu, tylko wysterylizowała. Stare sobie poradzą tam na działkach. Najbardziej boję się o małe, że zaciekawione zaczną wychodzić na ulicę... Chociaż tri też już przelatywała na drugą stronę...
Karena pisze:No kurcze, a tak chciała Puchatka. Przez to stracił szansę na dom w Koszalinie
Rakea pisze:Kinia - jak odrobaczysz to daj znak (najlepiej na PW), spróbuję się ogarnąć i podesłać Ci jakąś wiekszą ilość karmy.
kinia098 pisze:Najlepiej chodź tu do DarłowaPrzyda mi się ktoś do pomocy.
Rakea pisze:kinia098 pisze:Najlepiej chodź tu do DarłowaPrzyda mi się ktoś do pomocy.
niegłupie pomagać można wszędzie a ja lubię być nad morzem...tylko muszę se jakiś inny zawód wymyślić, żebym nie musiała latać tu i tam..![]()
a jaką masz karmę - to może inną/albo lepsiejszą zorganizujemy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości