panimama pisze:jak tam dziś kotki nie rozrabiały?
wszystko wrociło do normy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panimama pisze:jak tam dziś kotki nie rozrabiały?
agakow82 pisze:Marcin twierdzi że Hania czuje przeprowadzkę i jest chyba zaniepokojona.Zreszta jak ma nie przeczuwać jak wszystko juz prawie w kartonachkuchni nie mamy bo meble w tamtym tygoniu sprzedałam gdyz by sie nam nie zmieściły i musimy kupic nowe
W naszym mieszkaniu wyglada jak na wojnie
![]()
A muszę się wam pochwalić ze remont sie skończył dzisiaj ( mial sie skonczyć 12 lipca ) bylismy juz poogladac jutro mam dzwonic do administracji i dogadac sprawy papierkowepotem malowanie i przeprowadzka
kafelki marcin bedzie juz kładł jak bedziemy mieszkać
na podłodze nam polozyli ale na ścianach w wc i łazience musimy sami ( kupowaliśmy też oczywiście sami )
bozena640 pisze:agakow82 pisze:Marcin twierdzi że Hania czuje przeprowadzkę i jest chyba zaniepokojona.Zreszta jak ma nie przeczuwać jak wszystko juz prawie w kartonachkuchni nie mamy bo meble w tamtym tygoniu sprzedałam gdyz by sie nam nie zmieściły i musimy kupic nowe
![]()
A muszę się wam pochwalić ze remont sie skończył dzisiaj ( mial sie skonczyć 12 lipca ) bylismy juz poogladac jutro mam dzwonic do administracji i dogadac sprawy papierkowepotem malowanie i przeprowadzka
na podłodze nam polozyli ale na ścianach w wc i łazience musimy sami ( kupowaliśmy też oczywiście sami )
Same dobre wiadomości![]()
Teraz przeprowadzka, a my będziemy cierpliwie czekać na zdjęcia z nowego domku
agakow82 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:Marcin twierdzi że Hania czuje przeprowadzkę i jest chyba zaniepokojona.Zreszta jak ma nie przeczuwać jak wszystko juz prawie w kartonachkuchni nie mamy bo meble w tamtym tygoniu sprzedałam gdyz by sie nam nie zmieściły i musimy kupic nowe
![]()
mam bardzo mieszane uczucia bo bardzo sie ciesze ze sie przeprowadzamy ale obawiam sie o futra jak to zniosa.no i jeszcze najwazniejsze zostalo do zrobienia .......... balkontzn trzeba go odnowic i siateczke dac
mar9 pisze:Aguś, u weta można kupić takie uspokajacze dla kotów na czas przeprowadzki, no a balkon i okna to faktycznie musicie zabezpieczyć, tym bardziej, że będziecie wysoko mieszkać a oba kotki lubia przesiadywać w oknie. Nie martw sie, bedzie dobrze, poradzicie sobie![]()
![]()
panimama pisze:witam kotki i ich Dużą
agakow82 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:Marcin twierdzi że Hania czuje przeprowadzkę i jest chyba zaniepokojona.Zreszta jak ma nie przeczuwać jak wszystko juz prawie w kartonachkuchni nie mamy bo meble w tamtym tygoniu sprzedałam gdyz by sie nam nie zmieściły i musimy kupic nowe
![]()
mam bardzo mieszane uczucia bo bardzo sie ciesze ze sie przeprowadzamy ale obawiam sie o futra jak to zniosa.no i jeszcze najwazniejsze zostalo do zrobienia .......... balkontzn trzeba go odnowic i siateczke dac