Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Moze on się zaczął wygryzać od lepszej karmy?
berni pisze:CoToMa dziękuję za wsparcie dla Olafka![]()
CoToMa pisze:berni pisze:CoToMa dziękuję za wsparcie dla Olafka![]()
Szkoda, że tak mało mogłam
berni pisze:Olafkowe wieści są takie, że kotek się znacznie lepiej czuje i...dwa razy zwiał na zewnątrzWrócił po pół godzinie...mam nadzieję że jakoś uda sie go upilnować, on bardzo chce wyjść, ucieka między nogami. Karmicielka mówi że te ranki na plecach są już wysuszone i nie pojawiają się żadne nowe
![]()
CoToMa pisze:berni pisze:Olafkowe wieści są takie, że kotek się znacznie lepiej czuje i...dwa razy zwiał na zewnątrzWrócił po pół godzinie...mam nadzieję że jakoś uda sie go upilnować, on bardzo chce wyjść, ucieka między nogami. Karmicielka mówi że te ranki na plecach są już wysuszone i nie pojawiają się żadne nowe
![]()
Chłopak poczuł się lepiej, więc pewnie znów myśli o wycieczkach...
berni pisze:..........Za to do Karmicieli przychodzi na mizianki i śpi w łózku![]()
Uspokoił się znacznie i.......od kilku dni ani razu nie psiknął![]()
![]()
.........
berni pisze:Byłam wczoraj odwiedzić Olafka.
Niestety straciłam całkowicie jego zaufanie i na mój widok najchętniej zaszyłby się w najciemniejszym kącie.
Za to do Karmicieli przychodzi na mizianki i śpi w łózku![]()
CoToMa pisze:berni pisze:Byłam wczoraj odwiedzić Olafka.
Niestety straciłam całkowicie jego zaufanie i na mój widok najchętniej zaszyłby się w najciemniejszym kącie.
Za to do Karmicieli przychodzi na mizianki i śpi w łózku![]()
A przyniosłaś mu jakąś wołowinkę albo tuńczyka?
berni pisze:........Karmiciele są pewni, że on widzi, przynajmniej coś widzi na to jedno oko. Źrenica w tym 1 oku już mu normalnie reaguje na światło, druga nadal taka "rozlana"...
Olaf biega za sznurkiem...ale wyczuwa go wąsami, uszami, siódmym zmysłem etc...albo widzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 119 gości