Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kleo pisze:mashas jak siew ma kotka w lecznicy? reaguje na leki?
mashas pisze:wciąż walczy,ale przegrywa
Kleo pisze:A oto mój maluch - oczka już wyglądają lepiej, pannica jest rozbrykana i wreszcie zachowuje sie jak mały kociak czyli broi, je i śpi - tak wygląda jej dzień, Kałk (mój stacjonarny kot) już sie chyba do niej przyzwyczaił bo sie gonią razem![]()
Zdjęcia małej nie oddają dramatu jej oczulewe już nie jest tak opuchnięte ale jest źle, natomiast prawe wygląda lepiej
cały czas ma katarek, czasem jak idzie i jej nie widać za to ją .... słychać
tak głośno biedna sapie
![]()
CoToMa pisze:Jak maleńka?
Kleo pisze:Nikt do nas nie zagląda
Iweta pisze:Kleo pisze:Nikt do nas nie zagląda
Gdzie tam nikt, zaglądaja tylko nie piszą
Kleo pisze:Dziś byliśmy na wizycie kontrolnej, mała już nie kicha, oczko prawe super - wrzód sie "naprawił" pozostało na razie troche zamglone oczko, oczko lewe też świetnie bo jeszcze tylko troche jest opuchnięte, mamy teraz zakrapiać oczka 2-3 razy dzienniei wizyta kontrolna za ok.3 tygodnie bo leczenie oczek to niestety długotrwały proces ale wet był mile zaskoczony postępami
![]()
Pani wet stwierdziła że z małej zrobiła sie niezła kluskaoczywiście mała dała niezły koncert w aucie a do tego dołączył jeszcze jeden tymczas który załapał sie na zdjęcie szwów i moja kotka która se coś zrobiła w łape, więc w tą i z powrotem miałam serenade na 3 głosy
oszaleć można było
jak mój aparat znowu zmusze do współpracy to zgram zdjęcia łobuza , a w ogóle to śmiesznie on wygląda jak atakuje mojego Kłakacoś ala king kong i człowiek
taki wielki kudłaty kot i takie małe coś plątające sie wokół niego
słodka jest strasznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 207 gości