Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 05, 2010 7:49 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

kciuki za drobinki za DT dla czarnulki
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon lip 05, 2010 9:06 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

CoToMa pisze:Jak maleństwo?

powtórzę pytanie :?: :?:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lip 06, 2010 7:50 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Kleo pisze:mashas jak siew ma kotka w lecznicy? reaguje na leki?

mashas daj znać co z czarną kotką w lecznicy
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto lip 06, 2010 14:12 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

wciąż walczy,ale przegrywa

mashas

Od: Śro kwi 07, 2010 23:07

Post » Wto lip 06, 2010 14:17 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

mashas pisze:wciąż walczy,ale przegrywa

Ale jest w lecznicy leczona czy ktoś ja przygarnął na DT?
A jak sie ma ? gorączka? nie je ? nie reaguje na leki?
jak oczka?
Obrazek

Kleo

Post » Śro lip 07, 2010 6:49 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Jak maleńka?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro lip 07, 2010 8:11 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

CoToMa pisze:Jak maleńka?

też zaglądam ale po wczorajszym dniu boję sie odpowiedzi na Twoje pytanie
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lip 07, 2010 17:35 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

A oto mój maluch - oczka już wyglądają lepiej, pannica jest rozbrykana i wreszcie zachowuje sie jak mały kociak czyli broi, je i śpi - tak wygląda jej dzień, Kałk (mój stacjonarny kot) już sie chyba do niej przyzwyczaił bo sie gonią razem :mrgreen:
Zdjęcia małej nie oddają dramatu jej oczu :( lewe już nie jest tak opuchnięte ale jest źle, natomiast prawe wygląda lepiej :dance: cały czas ma katarek, czasem jak idzie i jej nie widać za to ją .... słychać 8O tak głośno biedna sapie :(

Obrazek Obrazek
Obrazek

Kleo

Post » Czw lip 08, 2010 6:55 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Kleo pisze:A oto mój maluch - oczka już wyglądają lepiej, pannica jest rozbrykana i wreszcie zachowuje sie jak mały kociak czyli broi, je i śpi - tak wygląda jej dzień, Kałk (mój stacjonarny kot) już sie chyba do niej przyzwyczaił bo sie gonią razem :mrgreen:
Zdjęcia małej nie oddają dramatu jej oczu :( lewe już nie jest tak opuchnięte ale jest źle, natomiast prawe wygląda lepiej :dance: cały czas ma katarek, czasem jak idzie i jej nie widać za to ją .... słychać 8O tak głośno biedna sapie :(

Obrazek Obrazek

ale bidne te oczka :( jak to dobrze, że malutka już bezpieczna :D Kleo :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 12, 2010 7:26 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

CoToMa pisze:Jak maleńka?

Mam nadzieje że brak odpowiedzi nie oznacza złych wieści :(

A moja mała ma sie nieźle, katarem ustępuje, oczko lewe już dużo ładniejsze i tylko troche opuchnięte, prawe też lepiej , dziś lub jutro czeka nas kontrola :wink:
Żarłok z niej jest niesamowity, mało tego ona bardzo szybko papuguje moje koty no jeśli chodzi o domaganie sie jedzenia 8) bo jak wchodze do kuchni to biegnie za mną kręci sie koło misek potem zaczyna sie ocierać i mruczeć a jak to nie zdaje efektu to kładzie sie na podłodze i czeka :ryk: zupełnie jak moje koty, kluseczka sie z niej zrobiła :mrgreen:
Bryka jak oszalała maltretując wszystko co sie da :twisted:
Obrazek

Kleo

Post » Pon lip 12, 2010 8:23 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Nikt do nas nie zagląda :(
Obrazek

Kleo

Post » Pon lip 12, 2010 8:36 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Kleo pisze:Nikt do nas nie zagląda :(

Gdzie tam nikt, zaglądaja tylko nie piszą :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lip 12, 2010 9:16 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Iweta pisze:
Kleo pisze:Nikt do nas nie zagląda :(

Gdzie tam nikt, zaglądaja tylko nie piszą :wink:

zaglądają, zaglądają
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 12, 2010 19:25 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Dziś byliśmy na wizycie kontrolnej, mała już nie kicha, oczko prawe super - wrzód sie "naprawił" pozostało na razie troche zamglone oczko, oczko lewe też świetnie bo jeszcze tylko troche jest opuchnięte, mamy teraz zakrapiać oczka 2-3 razy dziennie ;) i wizyta kontrolna za ok.3 tygodnie bo leczenie oczek to niestety długotrwały proces ale wet był mile zaskoczony postępami :dance:
Pani wet stwierdziła że z małej zrobiła sie niezła kluska :mrgreen: oczywiście mała dała niezły koncert w aucie a do tego dołączył jeszcze jeden tymczas który załapał sie na zdjęcie szwów i moja kotka która se coś zrobiła w łape, więc w tą i z powrotem miałam serenade na 3 głosy :evil: oszaleć można było

jak mój aparat znowu zmusze do współpracy to zgram zdjęcia łobuza , a w ogóle to śmiesznie on wygląda jak atakuje mojego Kłaka 8O coś ala king kong i człowiek :ryk: taki wielki kudłaty kot i takie małe coś plątające sie wokół niego :ryk: słodka jest strasznie 8)
Obrazek

Kleo

Post » Wto lip 13, 2010 6:22 Re: Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Kleo pisze:Dziś byliśmy na wizycie kontrolnej, mała już nie kicha, oczko prawe super - wrzód sie "naprawił" pozostało na razie troche zamglone oczko, oczko lewe też świetnie bo jeszcze tylko troche jest opuchnięte, mamy teraz zakrapiać oczka 2-3 razy dziennie ;) i wizyta kontrolna za ok.3 tygodnie bo leczenie oczek to niestety długotrwały proces ale wet był mile zaskoczony postępami :dance:
Pani wet stwierdziła że z małej zrobiła sie niezła kluska :mrgreen: oczywiście mała dała niezły koncert w aucie a do tego dołączył jeszcze jeden tymczas który załapał sie na zdjęcie szwów i moja kotka która se coś zrobiła w łape, więc w tą i z powrotem miałam serenade na 3 głosy :evil: oszaleć można było

jak mój aparat znowu zmusze do współpracy to zgram zdjęcia łobuza , a w ogóle to śmiesznie on wygląda jak atakuje mojego Kłaka 8O coś ala king kong i człowiek :ryk: taki wielki kudłaty kot i takie małe coś plątające sie wokół niego :ryk: słodka jest strasznie 8)

lubię takie dobre wiadomości :D , tym bardziej, że tak mało ich ostatnio na forum :(
kciuki za maleńką potrzymam :ok: no i za kicię ze schronu też :ok:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]