Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 26, 2010 16:49 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z207403394 - zaginął kocurek

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z198373594 - jakbyście mieli rudzielca do adopcji, to państwo się polecają :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt maja 28, 2010 23:07 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

dziewczyny, piszę do Was w nietypowej sprawie... pani musi pilnie oddać 2 kotki w wieku rozrodczym, twierdzi że nie chciała ich kastrować, bo są za ładne :roll:

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z207642470

boję się, żeby nie trafiły do rozmnażaczy - jestem w stanie załatwić darmowe zabiegi, niestety na odległość nie będę ich w stanie dopilnować, dlatego proszę Was o pomoc :) z góry dziękuję :)

przed chwilą sama napisałam do niej zachęcając do zabiegów, mam nadzieję, że moje argumenty ją przekonają... ale im nas więcej, tym lepiej :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto cze 01, 2010 14:52 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z207641629 - tak jak wcześniej - pomogę uzyskać dofinansowanie kastracji, ale trzeba jej przypilnować... tel. 603962877

z góry dziękuję! :)

przy okazji podnoszę wątek ;)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw cze 10, 2010 22:37 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

W naszych domkach tymczasowych przebywają obecnie 34 koty (stan na dzień 6.06.2010).
Szczególnie trzymamy kciuki za nowe domki dla dorosłych kotek - Zoili i Migotki oraz niespełna rocznej Emo.

W najbliższym czasie czeka nas szczepienie szóstki kociaków ze Swarzędza oraz „miotu A”. Zaszczepione są już kociaki od dzikiej Misi.

W ostatnich dniach trafiła do nas śliczna trikolorowa koteczka Jadzia, która zamieszkała na podwórku jednej z poznańskich kamienic. Koteczka jest już wysterylizowana i rozpoczyna szukanie swojego domku.
Obrazek
Mamy już status OPP. Możesz nam przekazać 1 % ze swoich podatków. Więcej informacji http://www.kocipazur.org

Obrazek

fundacja.koci.pazur

Od: Czw lis 09, 2006 23:12

Post » Wto cze 29, 2010 15:43 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Do domków pojechały kolejne tymczasy
rodzeństwo Cezary i Czesław ( na domek czeka nadal ich siostra)
Obrazek

Obrazek

mała Koko :P
Obrazek

Dwójka z rodzeństwa ze Swarzędza
Ibiza oraz Escorcik :)
Obrazek

Obrazek

Niestety to kropla w morzu...
W naszych domkach ciągle przybywa podopiecznych....
Mamy kolejne z rodzeństwa niedawno wyadoptowanych Stefanów :)
dziewczyna jest naprawdę przepiękna!
Obrazek

Najwięcej jest jednak kociaków.....
Ciagle przybywają kolejne...Wszystkie domki tymczasowe przepełnione, kolejka kociaków do wzięcia czeka, adopcje stoją...
"Nowe nabytki"
Flakon
Obrazek
Tafla z Kaflem
Obrazek
Malutka chora Berenika
Obrazek
Mamy już status OPP. Możesz nam przekazać 1 % ze swoich podatków. Więcej informacji http://www.kocipazur.org

Obrazek

fundacja.koci.pazur

Post » Śro lip 07, 2010 22:40 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Kolejne maluchy trafiają pod nasze dachy.....Mała Pchła...od tygodnia w fundacji...niestety rodzeństwo nadal potrzebuje pomocy....Pieniądze się kończą...przyda się wsparcie
viewtopic.php?f=1&t=113939
Klusiu [*]
Obrazek
Obrazek

Kateczka

Od: Śro lis 12, 2008 23:14

Post » Wto lip 20, 2010 16:16 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Dzisiaj w nocy zaginęła w Poznaniu biało-ruda kotka.
Mela ma około roku, jest drobnej budowy, nie zna terenu.
Kotka prawdopodobnie jest przestraszona, nie ma na sobie żadnej obroży.
Niestety nie mam żadnych zdjęć kotki.
Jeżeli ktoś widział opisywaną kotkę to proszę o kontakt ze mną pod nr telefonu: 513 845 436

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Sob lip 31, 2010 2:05 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

chętni na kociaka:

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z220483951 - fqallegro@wp.pl , gadu-gadu: 1540720

mam nadzieję, że okażą się OK i któryś z Waszych kociastych znajdzie domek :ok: :ok:

Molli, trzymam kciuki za odnalezienie kici :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon sie 02, 2010 2:41 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

kolejni chętni: http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z220620442 papiii91@wp.pl lub gg: 10352115

i prośba o pomoc- chciałam nawet napisać do dziewczyny i zwrócić jej uwagę, że kotkę trzeba wykastrować, ale z Warszawy nie dopilnuję sprawy :( widać, że ma dobre serce, mam więc nadzieję, że da sobie radę :ok: z góry wielkie dzięki :)

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z220722949 na Koty

jeśli szukasz idealnego białego małego kota...wiem gdzie jest. Uwielbiam koty i sama3 lata temu pragnęłam mieć takiego białego stwora. Teraz mam sama dwa nie do końca białe koty, ale są kochane. Niestety już żadnych przybłęd nie do domu nie sprowadzam, bo nie mam już komu dać... Jednak zawsze wypatrzę białego stwora i inne maleńkie kociaki. Co do idealnego białego kota, to jest on na osiedlu zodiak na Ratajach razem ze swoim rodzeństwem(w sumie są 3 kociaki) i matka. Są w pewnym ogródku przy blokach i nie są bardzo dzikie, ale wiadomo takim kociakiem trzeba się zaopiekować, iść do weterynarza itd i także trochę oswoić.Kociaki mają około2- 3 miesięcy.Ten biały ma na pewno niebieskie oczy, ale nie wiem,czy to przez to że jeszcze mały, czy może jest trochę rasowy.
Naprawdę polecam, bo jest piękny. Mogę go nawet dla zdecydowanych złapać i dowieść. Albo zdjęcie zrobić.Oczywiście inne też są piękne tylko bardziej typowe.A ten to cudo
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon sie 02, 2010 21:54 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

znamy osiedle Zodiak, pomagamy tam trochę w sterylkach
stamtąd był biały Walduś
kolejne "zagłębie"

jesteśmy umówieni na sterylki z karmicielką
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Czw sie 05, 2010 0:28 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

fuerstathos pisze:znamy osiedle Zodiak, pomagamy tam trochę w sterylkach
stamtąd był biały Walduś
kolejne "zagłębie"

jesteśmy umówieni na sterylki z karmicielką

cieszę się, że sprawy idą do przodu, dziękuję i trzymam kciuki :)

i kolejni chętni:

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z221428774 gg: 1540720, e-mail: zbicza@tlen.pl
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw sie 05, 2010 23:58 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

W Lipcu do domków pojechały kolejne maluszki :Omisia, Aurora, Kropek, Vectra, Amadeusz razem z mamą Amber oraz kotka Zuza.
Na ich miejsce przybyli jednak kolejni podopieczni :
Małe, kolorowe pięcioraczki, śliczna czarnulka Fuksiara, mała Mysza, chory Ernest, dwa Ksero-czarnuszki i małe "nie wiadomo co" :D
Obrazek

Obrazek

w tej chwili liczba naszych podopiecznych wynosi 40 :!:
Adopcje stoją nadal w miejscu , chętnych nie przybywa a kociastych potrzebujacych swojego człowieka jak najbardziej :|

Do zdrowia doszły dwie małe koteczki z Oświecenia, kruszynka Berenika i koci szkielecik Pchełka, dziewczynki zdrowo rosną i wypatrują prywatnej ręki do głaskania :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

tak niewiele trzeba :1luvu: :1luvu: :1luvu: Szukamy dla dziewczyn przyjaciela na zawsze :1luvu: :1luvu:

Obrazek

fundacja.koci.pazur

Post » Pt sie 06, 2010 0:07 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Na osiedlu Jana III Sobieskiego pojawił się młody kocurek, biały z czarno szarymi pręgami na grzbiecie.
Pręgi ma wyrażne, jak bengal. Jest śliczny.
Ma na szyi zieloną obróżkę.
Może ktoś szuka :roll:

Ja nie mogę go wziąśc, niestety...
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pt sie 06, 2010 22:27 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

z tamtych rejonów miałam tylko takie zgłoszenie o zaginięciu

Katarzyna pisze:We wtorek zaginął mój kotek i bardzo chciałabym go odnaleźć. Bardzo mi go brakuje :(

Kotek jest mały,to samiec o imieniu Lucky. Ma ok 2,5 miesiąca i wygląda jak mały tygrysek - jest beżowo-czarny, ma grube czarne pręgi. Kotek zaginął w Poznaniu na Osiedlu B. Śmiałego we wtorek 3 sierpnia wieczorem. Może być trochę poturbowany ponieważ wyskoczył przez okno z drugiego piętra. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w odnalezieniu kotka.

Katarzyna
tel. 697 817 546
e-mail: kasia_gorecka@interia.pl

foty tu http://forum.kocipazur.org/viewtopic.php?t=1207

niestety nadal nie wiem, jak daleko są te osiedla od siebie :oops:

edit: jest wątek viewtopic.php?f=13&t=115339
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Sob sie 07, 2010 0:41 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Doczytałam.
Ten jest trochę inny, ma więcej białego, zwłaszcza na łapkach i szyi.
No i ma zieloną obróżkę :(

Jest też chyba starszy, tak około pół roku może mieć.
No i on pojawia się u nas od miesiąca, więc czas też się nie zgadza. :(

Będę wypatrywać tego malucha zagubionego, a nuż się pojawi, chociaż to daleko jest od Smialęgo...
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

[poprzednia][następna]