taizu pisze:Trochę się boję słyszac o losowaniu niespodzianek. Bo jak taką niespodzianką okaze sie mały kociaczek?
ja tam nie miałabym nic przeciwko

ale niespodzianką ma być karteczka z Chile

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Trochę się boję słyszac o losowaniu niespodzianek. Bo jak taką niespodzianką okaze sie mały kociaczek?
kasiek252 pisze:taizu pisze:Trochę się boję słyszac o losowaniu niespodzianek. Bo jak taką niespodzianką okaze sie mały kociaczek?
ja tam nie miałabym nic przeciwko![]()
ale niespodzianką ma być karteczka z Chile(tyż pieknie)
PumaIM pisze:Zrobiłam zlecenie stałe na 60 zł, na 12. każdego miesiąca.
Z przywilejów poproszę tylko o tytuł Przyjaciela Kociej Arki - nie chcę ani biuletynu, ani nagrody niespodzianki, ani nie zamierzam się wtrącać do sposobu spożytkowania tej niewielkiej sumkiNiech idzie kociastym na zdrówko
Hanulka pisze::ryk: hej, kociaczków to nie musimy losować.. czekają na Was![]()
![]()
PumaIM pisze:ani nie zamierzam się wtrącać do sposobu spożytkowania tej niewielkiej sumki
PumaIM pisze:Zrobiłam zlecenie stałe na 60 zł, na 12. każdego miesiąca.
Z przywilejów poproszę tylko o tytuł Przyjaciela Kociej Arki - nie chcę ani biuletynu, ani nagrody niespodzianki, ani nie zamierzam się wtrącać do sposobu spożytkowania tej niewielkiej sumkiNiech idzie kociastym na zdrówko
iwona66 pisze:a abonamencik roczny można chcieć?
Hanulka pisze:kociamysza pisze:ja mam na razie cisze na koncie zlotowkowym ale pamietam
co do losowania niespodzianek to cos sie wymysli, mozemy np sfilmowac losowanie
eee..., złotówkowe, to ja przelałam Twoje $ z mojego "banku", czy to były Skarbonkowe..? przelałam z bazarkami, no bo opłata mniejsza, bo razem.. dobrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 144 gości