Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 20:59 Re: Kielce-całe białe futro...szukamy transportu do Lublina !

fiona.22 pisze:A ja jeszcze spałam :oops:
A że sen mam bardzo twardy to tel za żadne skarby mnie nie dobudzi :kotek:
Jakbyś cos wiedziała na temat następnego terminu chociażby planowanego to daj znać, będziemy w pogotowiu :mrgreen:

Przepraszam, że budziałam :oops: :oops: na pewno ok 9 lipca bedzie jeden transport, ale możłiwe że wcześniej się uda. Możesz wstępnie państwa przygotowac na przysżły tydzien i zapytac czy nie bedzie to problem jesli dowiedza sie o przyjezdzie kota na kilka godzin przed. Bo jak panu Włodkowi znów pozmieniają terminy to klops...9 lipca raczej pewne.

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Śro cze 30, 2010 16:35 Re: Kielce-całe białe futro...szukamy transportu do Lublina !

No to kieleckie futra mają swoja grupe na Facebooku, może ktoś wypatrzy swoje ukochane futerko :D

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 1532682874

ja_ana

Post » Śro lip 07, 2010 13:34 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Chanelka dojechała, cała i zdrowa i z pierwszych relacji już wiem, że kicia pokazała się z najlepszej strony :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Czyli wszystko bezproblemowo :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro lip 07, 2010 14:49 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

:balony: :dance: :balony: Super, bo już się zastanawiałam co i jak :D

ja_ana

Post » Śro lip 07, 2010 15:24 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Witam serdecznie! to do mnie trafiło białe szczęście. Jestem zaskoczona bo obyło się bez sensacji przy poznaniu z domową kotką, która jest u mnie od 1,5 roku i była zawsze jedynaczką :P Dziewczyny już po otwarciu transporterka przypadły sobie do gustu choć są różne ja negatyw i pozytyw. Coco, bo tak wołamy na Chanel jest pięęękna :1luvu: zdjęcia nie oddają całego uroku. Gruba Buba (moja pierwsza kotka) nie nadąza za nią, jest tak ciekawska, że zagląda w każdą dziurę 8O wyskakuje nagle z zza łóżka :ryk: bawi się przy tym świetnie, bo Bu jest typowym kanapowcem i nie potrafi za nią wkoczyć na stół. Dużo wrażeń... będę pisała co dalej. Pozdrawiam wszyskich, którzy dbali o Coco wcześniej i pomogli jej do mnie dojechać, wielkie dzięki :kotek:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro lip 07, 2010 17:06 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Witaj dinzoo :D To ja do Ciebie dzwoniłam :mrgreen: ciesze się, że Coco trafiła bezpiecznie i od razu się zaklimatyzowała :D Pisz co dalej i oby "ten zbieg okoliczności" dalej przynosił szczęście :D Pozdrawiam - Ania :wink:

A przy okazji zapraszamy do nas: viewtopic.php?f=1&t=112694 :mrgreen:

ja_ana

Post » Śro lip 07, 2010 19:44 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Ale fajnie, że Chanelka tak się zaadoptowała :). Też czekam na więcej wieści i jakieś zdjeciątko? albo dwa?...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro lip 07, 2010 20:22 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Witamy na forum :1luvu:
Dziękujemy za relacje i oczywiście czekamy na kolejne równie dobre informacje :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro lip 07, 2010 20:35 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

w domu panuje spokój 8O nie miałam okazji jeszcze przekonać się jak Coco potrafi się wydzierać. Póki co chyba dostała wszystko czego potrzebowała i nie ma takiej konieczności by się o coś upominać. Muszę tylko wziąć pod uwagę, że jest kotką skaczącą i pousuwać przedmioty, które mogłaby zrzucić. Kociczki zostały nawet trochę same w domu. Po powrocie okazało się, że wypoczywały po wcześniejszych wygłupach :twisted: Coco spała i nie słyszała jak przyszłam. Wczesniej czytałam jak robić żeby nie przestraszyć głuchej kici i faktycznie nasze powitanie było spokojne. Teraz znowu harcują. Coco zza łóżka atakuje Bu bo ona się nie mieści tam gdzie ona. Zaczepia ją i się chowa a Bu jej szuka i próbuje się wcisnąć za łóżko :ryk: :ryk:

dinzoo

Post » Śro lip 07, 2010 22:12 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

http://img28.imageshack.us/i/coco1n.jpg/
http://img269.imageshack.us/i/buicoco1.jpg/
żeby nie być gołosłowną oto foto Coco uczy się czołgać na plecach i Bu i Coco

dinzoo

Post » Śro lip 07, 2010 22:26 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Śliczne dziewczynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a jak pasują do siebie :mrgreen:

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro lip 07, 2010 22:38 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Piękny duecik :D :D :D

ja_ana

Post » Czw lip 08, 2010 9:55 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Fiona, czy Coco korzystała u Ciebie z kuwetki bez problemu? u mnie jest taka duża kuweta z domkiem, drzwiczki są wyjęte, czyściutki silikonowy żwirek, a ona siusia do wanny :o . Wystawiłam drugą kuwetkę odkrytą ze żwirkiem drzewnym a ona dalej do wanny :kotek: .
Przy posiłku nie ma problemu jedna zajada z jednej miski druga z drugiej więc udało mi się nawet podać paste na kłaki w brzuszku. U mnie się wchodzi na pięterko po 3m drabinie (brak funduszy na schody :lol: ) Buba nie ma mowy żeby weszła, a Coco już opracowała technikę wchodzenia i schodzenia więc spała ze mną. Miauczenie nadal w granicach przyzwoitości. Za to zwiedza wszystko, nawet wnętrze kuchenki mikrofalowej :ryk:

dinzoo

Post » Czw lip 08, 2010 10:13 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Hmmmmm, spróbuj taki zwykły żwirek zbrylający z Benka czy czegoś...U nas Figa jak był żwirek drewniany załatwiała się na podłogę, a biedna jak już nie mogła wytrzymać zrobiła olbrzymią kupę na pościel o 3 nad ranem......Rano dostała Benka do kuwety i aż się trzęsła, żeby tylko dobiec...i teraz problem z głowy :D

ja_ana

Post » Czw lip 08, 2010 11:55 Re: Kielce-całe białe futro...Chanelka znalazła ukochany domek !

Dzięki, zaraz polece kupić :ok:

dinzoo

[poprzednia][następna]