Popytam się wśród znajomych, czy ktoś jedzie do stolicy, ale nic nie obiecuję.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KsieznaJoanna pisze::mrgreen: bardzo wyczekujemy tej małej dziewczynkikradziejki TŻetowego serca
![]()
mam nadzieję, że ktoś będzie na trasie Kielce-Warszawa jechał
Alyaa pisze: (...) KsieżnejJoanny (mogę tak odmienić?) (...)
Alyaa pisze:Popytam się wśród znajomych, czy ktoś jedzie do stolicy, ale nic nie obiecuję.
fiona.22 pisze:
A przy okazji chciałam donieść, że jest zgłoszenie o kociaku kilkutygodniowym. Przybłąkał się gdzieś na jakieś podwórko.
Podobno czarna kociczka z opisu wynika, ze jest chora, ponieważ ma posklejane oczy![]()
kot nie dostaje nawet jeść-pewnie ludzie boją się, żeby tam nie został.
Pilnie potrzebna pomoc dla tego kota. Kot jest chory i bez pomocy umrze
KsieznaJoanna pisze:fiona.22 pisze:
A przy okazji chciałam donieść, że jest zgłoszenie o kociaku kilkutygodniowym. Przybłąkał się gdzieś na jakieś podwórko.
Podobno czarna kociczka z opisu wynika, ze jest chora, ponieważ ma posklejane oczy![]()
fiona.22 pisze:Ponieważ jutro wyjeżdżają do adopcji Chanel i Katia zdecydowaliśmy pomóc kolejnym biedakom.
fiona.22 pisze:A przy okazji chciałam donieść, że jest zgłoszenie o kociaku kilkutygodniowym. Przybłąkał się gdzieś na jakieś podwórko.
ewelinka_m pisze:
Dziękuje jeszcze raz Fionka za pomoc.ze swojej strony obiecuję serię ogłoszeń jak już mała dojdzie do siebie.
fiona.22 pisze:Mała rzeczywiście jest przecudna![]()
Ma ok 6 tyg i oczywiście ze względu na kolor futerka dostała na imię Czekoladka![]()
Katarek jest ale w porównaniu z maluchami z Radlina mała jest prawie zdrowa. Tzn jest delikatny katarek ale bez tragedii, oczka tez ładne poza delikatna ropką.
Na razie leczymy ale myślę, że mała szybko będzie gotowa do adopcji.
A sama już obietnica ogłoszenia ja przez ewelinkę jest równoznaczna z szybka adopcja. Ewelinka, będę oczywiście gnębiła o ogłoszenia jak mała dojdzie do siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 306 gości