Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 18:40 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Laski, trzymajcie mnie , bo na forum http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113362&start=255 zaraz komuś natrzaskam, co za dupek z tego właściciela ślepaczka :evil:
obraża mnie, a jak fundacja wczoraj przywiozła kota od wetta, to olał zwierzaka i spokojnie grał w jakąś grę na kompie...
brak szacunku do wszystkiego :evil: :evil: :evil:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Śro lip 07, 2010 19:06 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Sorrki za prywatę... :oops:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Śro lip 07, 2010 19:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Alicja nie daj sie sprowokowac i nie odpowiadaj na tego rodzaju posty.
niestety tak juz tutaj bywa,po prostu nasza szechobecna polska mentalnosc :wink:
najlepszy sposob to ignorowac wszelkiego rodzaju zaczepki,choc wiem ze czasem trudno sie powstrzymac :wink:
trzymam kciuki aby rudasek trafil juz do ciebie i mial wkoncu swiety spokoj :ok:

przepiekne macie te futrzaste stwory :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro lip 07, 2010 19:16 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Alicja .....ja myślę ,ze nie ma co sie odzywać na tamtym wątku,bo ja widzę że ten frajer tylko czeka na jakiś wpis żeby sie odegrać.Wydaje mi sie ze oni to tacy wygodniccy są ,chcieli by żeby kota 6 m-cy przetrzymać ,porobić badania ,paszport ,czip i jeszcze zawieść do Anglii 8O a oni nic od siebie ,bo nie mogą ,bo nie maja jak :evil:
Ja wszystko rozumiem ona naprawdę kocha tego kota to widać ,ale tez nie kocha sie za coś tylko MIMO WSZYSTKO .
A oni chcą lub chcieli wysłużyć sie cudzymi rękoma i chyba nie tylko rękoma :| Jest to zawiła i naprawdę trudna sprawa.
A pan pewnie sie od kompa nie podniósł ,bo jest na wszystkich obrażony ,przecież na kota też :roll: oj losie "dziwny jest ten świat" i "piękne są tylko chwile "ale to już nie moje słowa tylko dwóch panów których jak wiadomo już nie ma....a szkoda.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Śro lip 07, 2010 19:18 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

:roll: szkoda gadać... Eh..
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Śro lip 07, 2010 19:24 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ala wiora dobrze radzi nie reaguj ten chłopak to emocjonalnie niedojrzały osobnik nie warto z nim dyskutować szkoda nerwów
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Śro lip 07, 2010 19:31 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

wiecie nie mogę sie doczekać czy Bidulek czekał za Izą i jest już w nowym domku :roll: to czekanie jest bardzo ,bardzo emocjonujące i zarazem strach ,ze może go nie być i znów dzień stracony .Trzymam kciukasy :ok: :ok: :ok:

serum

Post » Śro lip 07, 2010 19:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dziewczyny, czy nie za łatwo przychodzi Wam ocena kogos, kogo nie znacie? Dlaczego uważacie , ze to dupek, niedojrzały emocjonalnie, brak szacunku itp :roll: Przecież nic o tych ludziach nie wiecie. A moze ich krzywdzicie takimi opiniami?
Wiora, ty przeciez powinnas wiedzieć najlepiej ,jak mozna skrzywdzic kogoś niesłusznie, bo na tym watku niejednokrotnie sie tak działo.
Nie oceniajcie kogoś nie znając go, tez sledzę tamten watek od poczatku i mam inne zdanie o właścicielach kotów i nie tylko ja, na pewno jest wiecej osób, ale kazdy woli się nie odzywać, bo mozna samemu oberwać przy okazji.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro lip 07, 2010 19:37 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

tak tak tak macie rację, ale już nie wytrzymałam....

Rudy jedzie do mnie bez gadania, sama po niego jadę :D

i jeszcze mu mało :?: To co mam mu dać odstępne, czy co :?:
Ja też tu zapie...alam, jak dzika, jak wielu emigrantów, mam mieć za pretensje do wszystkich...i o wszystko - życie.

:D Miłe wieści Rudasek został zaszczepiony i za tydzień dostanie paszport :D
no to już tylko 4 tygodnie :ryk: i będzie u mnie :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Śro lip 07, 2010 19:38 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Iweta pisze:Dziewczyny, czy nie za łatwo przychodzi Wam ocena kogos, kogo nie znacie? Dlaczego uważacie , ze to dupek, niedojrzały emocjonalnie, brak szacunku itp :roll: Przecież nic o tych ludziach nie wiecie. A moze ich krzywdzicie takimi opiniami?
Wiora, ty przeciez powinnas wiedzieć najlepiej ,jak mozna skrzywdzic kogoś niesłusznie, bo na tym watku niejednokrotnie sie tak działo.
Nie oceniajcie kogoś nie znając go, tez sledzę tamten watek od poczatku i mam inne zdanie o właścicielach kotów i nie tylko ja, na pewno jest wiecej osób, ale kazdy woli się nie odzywać, bo mozna samemu oberwać przy okazji.

jak ktoś cię obraża na PW, a dziewczyny w realu z fundacji na bieżąco zdają raport, to innej opinii nie można mieć...
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Śro lip 07, 2010 19:42 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ALICJA Borgelt pisze:
Iweta pisze:Dziewczyny, czy nie za łatwo przychodzi Wam ocena kogos, kogo nie znacie? Dlaczego uważacie , ze to dupek, niedojrzały emocjonalnie, brak szacunku itp :roll: Przecież nic o tych ludziach nie wiecie. A moze ich krzywdzicie takimi opiniami?

jak ktoś cię obraża na PW, a dziewczyny w realu z fundacji na bieżąco zdają raport, to innej opinii nie można mieć...

powiem Ci jedno, ja wyciągnęłam pierwsza rękę do nich, chciałam by byli z nami w tej adopcji, bo to ważne dla byłych właścicieli powinno być, znać każdy krok...
i zjechali mnie z góry na dół :(

jakie mogę mieć osobiste odczucia :?:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Śro lip 07, 2010 19:45 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Nikt nie pomyślał jak ja się mogę w tej sytuacji czuć, ja przecież jestem winna, ludek który przypadkowo zawitał na forum, super :(
To nie do ciebie Iwetko ta aluzja. :wink:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Śro lip 07, 2010 19:47 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Uciekam, bo jestem zła i jeszcze coś bazgrnę niepotrzebnie :wink:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Śro lip 07, 2010 19:48 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Iweta...... masz 100% racji ,ale tak sie nie postępuje to nie godne .....i tak jak napisałam na pewno go kochają ....a właściwie ona go kocha .....ja tez miał bym problem z oddaniem własnego kota i rozumiem ją ,ale nie jego :evil: On w tej chwili próbuje odwrócić to co zrobił źle ,bo zgłosił kota do adopcji za plecami swojej dziewczyny.....bo tak najłatwiej i bez problemu i teraz kiedy Alicja chce go adoptować on wszystkimi możliwymi sposobami próbuje ja zniechęcić ,nawet obrażając ,tak się nie godzi......

serum

Post » Śro lip 07, 2010 19:58 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

serum pisze:Iweta...... masz 100% racji ,ale tak sie nie postępuje to nie godne .....i tak jak napisałam na pewno go kochają ....a właściwie ona go kocha .....ja tez miał bym problem z oddaniem własnego kota i rozumiem ją ,ale nie jego :evil: On w tej chwili próbuje odwrócić to co zrobił źle ,bo zgłosił kota do adopcji za plecami swojej dziewczyny.....bo tak najłatwiej i bez problemu i teraz kiedy Alicja chce go adoptować on wszystkimi możliwymi sposobami próbuje ja zniechęcić ,nawet obrażając ,tak się nie godzi......

On odpowiada agresją na agresje i tyle. I nie mów, ze nie ma tam w stosunku do niego napastliwych i osadzajacych z góry jego "złe" intencje postów.
Nie cierpie tych forumowych kłótni i napaści na ludzi. Najwiecej ich przeżyłam właśnie na wątku Izy i wiem jacy ludzie potrafia być niesprawiedliwi. Uważam, ze nie zrobili nic takiego, zeby ich od razu "linczować" słownie. Moze nieumiejętnie zabrali sie do tej sprawy. Amen
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]