obraża mnie, a jak fundacja wczoraj przywiozła kota od wetta, to olał zwierzaka i spokojnie grał w jakąś grę na kompie...
brak szacunku do wszystkiego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Dziewczyny, czy nie za łatwo przychodzi Wam ocena kogos, kogo nie znacie? Dlaczego uważacie , ze to dupek, niedojrzały emocjonalnie, brak szacunku itpPrzecież nic o tych ludziach nie wiecie. A moze ich krzywdzicie takimi opiniami?
Wiora, ty przeciez powinnas wiedzieć najlepiej ,jak mozna skrzywdzic kogoś niesłusznie, bo na tym watku niejednokrotnie sie tak działo.
Nie oceniajcie kogoś nie znając go, tez sledzę tamten watek od poczatku i mam inne zdanie o właścicielach kotów i nie tylko ja, na pewno jest wiecej osób, ale kazdy woli się nie odzywać, bo mozna samemu oberwać przy okazji.
ALICJA Borgelt pisze:Iweta pisze:Dziewczyny, czy nie za łatwo przychodzi Wam ocena kogos, kogo nie znacie? Dlaczego uważacie , ze to dupek, niedojrzały emocjonalnie, brak szacunku itpPrzecież nic o tych ludziach nie wiecie. A moze ich krzywdzicie takimi opiniami?
Wiora, ty przeciez powinnas wiedzieć najlepiej ,jak mozna skrzywdzic kogoś niesłusznie, bo na tym watku niejednokrotnie sie tak działo.
Nie oceniajcie kogoś nie znając go, tez sledzę tamten watek od poczatku i mam inne zdanie o właścicielach kotów i nie tylko ja, na pewno jest wiecej osób, ale kazdy woli się nie odzywać, bo mozna samemu oberwać przy okazji.
jak ktoś cię obraża na PW, a dziewczyny w realu z fundacji na bieżąco zdają raport, to innej opinii nie można mieć...
serum pisze:Iweta...... masz 100% racji ,ale tak sie nie postępuje to nie godne .....i tak jak napisałam na pewno go kochają ....a właściwie ona go kocha .....ja tez miał bym problem z oddaniem własnego kota i rozumiem ją ,ale nie jegoOn w tej chwili próbuje odwrócić to co zrobił źle ,bo zgłosił kota do adopcji za plecami swojej dziewczyny.....bo tak najłatwiej i bez problemu i teraz kiedy Alicja chce go adoptować on wszystkimi możliwymi sposobami próbuje ja zniechęcić ,nawet obrażając ,tak się nie godzi......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agushka, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek i 71 gości