AniHili pisze:AYO, nie zapomniałam o fotcePo prostu dopiero dziś naprawili telefon TZ
Jaki piękny tatuaż

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:AYO, nie zapomniałam o fotcePo prostu dopiero dziś naprawili telefon TZ
olamichalska pisze:kochane siostry... A ja hciałabym zebyscie troche o mnie pomyslały. Od rana leze w szpitalu. W sobote odkleiła mi sie siatkowka. Czeka mnie operacja. I gratis doloza mi nowa soczewke... Milo nie jest. A mialam zabrac od beci Kruszynke.. Dlatego gez dziekuje beci ze zajmie sie mała jeszcze tydzien.. A ja czekam na to zeby moc widziec dwoma oczami. I dziekuje tez za wi fi w szpitalu;-))
koconek pisze:vega013 pisze:Kochane Siostry, bardzo proszę, pomóżmy temu kotu:
Jurand- 6 tyg. ślepy kociak, który ma szanse na odzyskanie wzroku po operacji odpreparowania 3 powiek.Jest w trakcie kosztownego leczenia
wątek Juranda:
viewtopic.php?f=1&t=113315&start=0
Sytuacja jest naprawdę tragiczna. Proszę...
Popieram w całej okazałosci!
psiama pisze:Agila witamy, witamy. Czy pseudonim to się z autkiem ma kojarzyć ? Fotów nie zanawidziałam. A foty zakocone być muszą ! Bo my się napatrzyć musimy i ponadziwiaćnajlepiej wgrać na jakiegoś http://www.fotosik (zarejestrować się trzeba), tam sa opcje nawet z komórki i z internetu (z linka). I stamtąd skopiować kody miniaturek i voila !
![]()
vega013 pisze:koconek pisze:vega013 pisze:Kochane Siostry, bardzo proszę, pomóżmy temu kotu:
Jurand- 6 tyg. ślepy kociak, który ma szanse na odzyskanie wzroku po operacji odpreparowania 3 powiek.Jest w trakcie kosztownego leczenia
wątek Juranda:
viewtopic.php?f=1&t=113315
Sytuacja jest naprawdę tragiczna. Proszę...
Popieram w całej okazałosci!
Ponawiam prośbę na następnej stronie.
Bardzo proszę, wypowiedzcie się.
Ania Rylska ma kilka bied w domu, całe serce wkłada w opiekę nad nimi. Niestety - jest w bardzo trudnej sytuacji finansowej. To tylko kilka kotów specjalnej troski, jest ich znacznie więcej...
viewtopic.php?f=1&t=87783&hilit=Moje+tymczasy
viewtopic.php?p=4576460#4576460
viewtopic.php?f=1&t=95305
viewtopic.php?f=1&t=100482
viewtopic.php?f=1&t=104842
viewtopic.php?f=1&t=101681
villemo5 pisze:Poprzedniego posta pisałam baaaaaaaaaaardzo długo, stąd trochę ni z gruszki, ni z pietruszki wyszło.
Co do Jurandzika czy mam to rozumieć jako kandydaturę na lipiec??
Ja też mam kandydatkę na lipiec, zapowiada się więc na głosowanie w tym miesiącu!
villemo5 pisze:Naleweczki nie przypadły Siostrom do gustu - trudno!!
psiama pisze:Wracam na łono czarowne ze służbowych zwyjazdów i od razu krzyczę do Prezesowej Mi ! mI ! mi ! To gdzie ja mogę zanabyć ???![]()
villemo5 pisze:Tak wygląda lista sióstr Sabatowiczek:
villemo5 - niepaląca
kirke18 - niepaląca
AniHili - niepaląca
ola19 - niepaląca
madziabrau - niepalaca
kicikoci - paląca
olamichalska - paląca
kotka doroty - paląca
PearlRain - paląca
Matahari - paląca
AYO - palaca