PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 21:31 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Wyluzuj Jasdor, zaszumiało coś pewnie, koty lepiej słyszą, albo pająk na nitce zawisł. Nasz Guzik ciągle się czegoś wystrasza na śmierć. Kliknij w zdjęcie w moim podpisie zobaczysz jakie Guzik miny strzela, uśmiechniesz się trochę.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto lip 06, 2010 21:35 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

To Ty nie jesteś kuwetkowa? :wink:
Przepraszam, musiałam :oops:
Jasdor rozumiem Cię. Jak moje zrobiły swoją akcję nie byłam sama w domu, a i tak się strasznie bałam :roll: Dasz radę. będzie dobrze! Mi tłumaczono, że koty tak mocno koncentrowały się na zabawie, że jakiś ruch, czy zwykły dźwięk, na który normalnie nikt by nie zwrócił uwagi wytrącił je z równowagi. Spokojnie :ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto lip 06, 2010 21:52 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

czarownice się nie boją :!:
a w razie gdyby to zabierz ze sobą do kibelka sól - podobno najskuteczniejsza broń domowa :ok:

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Wto lip 06, 2010 21:53 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Się już opanowawszy troche pewnie sie na zasłużony odpoczynek udam - głęboko pod kołderkę i do rana jakoś przetrzymam. W końcu czarownica jestem, no co 8)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lip 07, 2010 6:42 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Kobity, wyluzujcie ;) Ostatnio Mścisiek koszmarnie przestraszył się muchy - jakby ktoś nie wiedział, to pewnie oceniłby, że mamy ducha w domu. Wystarczy dźwięk czy zapach, który nie spodoba się kotu i przerażenie w oczkach gwarantowane.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro lip 07, 2010 8:50 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Ale opowieści o straszkach są fajne :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lip 07, 2010 9:35 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Ciekawe jak jasdor po nocy? Przeżyła? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lip 07, 2010 9:38 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Jasdor, wyłaź już spod kołdry! Już dzień jest!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro lip 07, 2010 10:28 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

jasdor pisze:Jakby mnie jutro nie było - znaczy mnie zjadło :mrgreen:

Jasdor została pożarta? :strach:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro lip 07, 2010 11:09 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Na to wygląda :|
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lip 07, 2010 11:23 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Wracam na łono czarowne ze służbowych zwyjazdów i od razu krzyczę do Prezesowej Mi ! mI ! mi ! To gdzie ja mogę zanabyć ??? :twisted:

A w ogóle to czy Wy macie litość ? 8O Natrzaskałyście tych stron, że siedzę jak doooopa i wlepiam slipia :mrgreen:

AniHili - boskość to kocie smoczydło ! Zapatrzyłam się no ... :ok:

Dzyśka - grzyb to nic ! Babo dasz radę. Możesz zaszczepić Biocanem (2 v 3 razy - decyduje VET).
Kup coś na dezynfekcję (np. virkon do mycia powierzchni rozmaitych, np. manusan mydło chirurgiczne, np. domestos).
U mnie VETka orungalem wygoniła z kici zarażającej, reszta była tylko szczepiona i objawowo wyleczona. Od ponad roku spokój. Nowe koty nie łyknęły, nas też nie dopadło. Ale ja w rodzinie mam ksywę pedantka, szczególnie u teściowej :mrgreen:

Agila witamy, witamy. Czy pseudonim to się z autkiem ma kojarzyć ? Fotów nie zanawidziałam. A foty zakocone być muszą ! Bo my się napatrzyć musimy i ponadziwiać :D najlepiej wgrać na jakiegoś www.fotosik (zarejestrować się trzeba), tam sa opcje nawet z komórki i z internetu (z linka). I stamtąd skopiować kody miniaturek i voila ! :wink:

olamichalska - trzym się dziewczyno mocno !!! Za oczy Twoje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: I SOl'owe oczywista też :ok: :ok: :ok: Rany, z czego taka siatkówka może się odkleić ???

Jasdor, to trzymam za pomyślność Twoich planów w kwestii zdawania :ok: :twisted: .
A co do dziwnego czegoś co się koteckom przytrafiło to właśnie pamiętam jak już raz tu jakas Siostra miała podobne doświadczenia. mmk, to byłaś znaczy Ty ? Czary-mary, świetna sprawa ! Znaczy nie jesteśmy sami i to jest fajne :ok: :ok: :ok: To daj znać jak noc przeżyłaś :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lip 07, 2010 11:28 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

psiama pisze: Agila witamy, witamy. Czy pseudonim to się z autkiem ma kojarzyć ? Fotów nie zanawidziałam. A foty zakocone być muszą ! Bo my się napatrzyć musimy i ponadziwiać :D najlepiej wgrać na jakiegoś http://www.fotosik (zarejestrować się trzeba), tam sa opcje nawet z komórki i z internetu (z linka). I stamtąd skopiować kody miniaturek i voila !

Rejestrować się nawet nie trzeba :) Ja wgrywam jako niezalrejestrowany użytkownik ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lip 07, 2010 11:45 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Kochane Siostry, bardzo proszę, pomóżmy temu kotu:

Jurand- 6 tyg. ślepy kociak, który ma szanse na odzyskanie wzroku po operacji odpreparowania 3 powiek.Jest w trakcie kosztownego leczenia
wątek Juranda:
viewtopic.php?f=1&t=113315

Sytuacja jest naprawdę tragiczna. Proszę...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lip 07, 2010 11:48 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

vega013 pisze:Kochane Siostry, bardzo proszę, pomóżmy temu kotu:

Jurand- 6 tyg. ślepy kociak, który ma szanse na odzyskanie wzroku po operacji odpreparowania 3 powiek.Jest w trakcie kosztownego leczenia
wątek Juranda:
viewtopic.php?f=1&t=113315

Sytuacja jest naprawdę tragiczna. Proszę...

Popieram w całej okazałosci!

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Śro lip 07, 2010 11:50 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

shira3 pisze:
psiama pisze: Agila witamy, witamy. Czy pseudonim to się z autkiem ma kojarzyć ? Fotów nie zanawidziałam. A foty zakocone być muszą ! Bo my się napatrzyć musimy i ponadziwiać :D najlepiej wgrać na jakiegoś http://www.fotosik (zarejestrować się trzeba), tam sa opcje nawet z komórki i z internetu (z linka). I stamtąd skopiować kody miniaturek i voila !

Rejestrować się nawet nie trzeba :) Ja wgrywam jako niezalrejestrowany użytkownik ;)

Super, nie wiedziałam :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]