Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 9:10 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

No cóż to moje tereny tak więc to co dla mnie proste i zrozumiałe dla innego może być Archiwum X :P
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto lip 06, 2010 10:22 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Dziewczyny , macie rację . Tylko jednego kociaka w plecaku można przewieźć i to takiego w kiepskim stanie, chorego.Kurde , dostaję gęsiej skórki na myśl o tym , by usiąść znowu za kółkiem. :lol: Wiecie co , już rozglądałam się po śmietnikach za wózkiem dziecięcym. Myślałam , żeby wywalić górę a na podwoziu zamontować transporter koci. Przynajmniej bym nie dźwigała , tylko extra prowadziła wózeczek.Fajnie by ludzie patrzyli na taką poje....kę. :ryk: :ryk: :ryk:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Wto lip 06, 2010 11:40 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Na Jeżycach widuję panią która ma wózeczek taki do zakupów z torbą po bokach której jest siatka żeby kot mógł oddychać.Pani starsza, i sobie dyla z wózeczkiem do autobusu.Z tym ze w taką torbę zmieści się jeden dorosły kot. :D

Małgocha Pe

Post » Wto lip 06, 2010 13:03 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Znalazłam coś takiego:

Obrazek

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Wto lip 06, 2010 13:06 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Na Allegro też jest, trochę inny. Cena UWAGA 700,-
http://www.allegro.pl/item1104117424_wo ... ction.html

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Wto lip 06, 2010 13:11 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Ania_NSP pisze:Na Allegro też jest, trochę inny. Cena UWAGA 700,-
http://www.allegro.pl/item1104117424_wo ... ction.html

No padłam :lol: Na dodatek jaki niedrogi :smiech3: :strach:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 06, 2010 13:34 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Cena mnie zwaliła.Mam pomysł na swoją konstrukcję , tylko podwozia mi brakuje.Nieustanne kciuki za oczka Bąbelka. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Wto lip 06, 2010 13:35 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Ło matko :strach: :strach: :strach: No ja z czymś takim z pewnością bym na ulicę nie wyszła :strach: :strach: :strach:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lip 06, 2010 14:25 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Wózeczek o którym wspomniałam wcześniej to taki na dwóch kółkach z rączką do trzymania.Taki typowo spotykany u starszych pań :D

Informuję wszem i wobec,powstał mój trzeci bazarek na Bąbla :D

viewtopic.php?f=20&t=113874

Małgocha Pe

Post » Śro lip 07, 2010 8:49 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Małgorzata Pękała pisze:Wózeczek o którym wspomniałam wcześniej to taki na dwóch kółkach z rączką do trzymania.Taki typowo spotykany u starszych pań :D

Informuję wszem i wobec,powstał mój trzeci bazarek na Bąbla :D

viewtopic.php?f=20&t=113874

Gosiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: , dzięki Ci całym serduchem za kolejny piękny bazarek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozliczenie umieściłam w pierwszym poście.

Przesyłam całuski od słodkiego Bąbelka, który już nauczył się korzystać z "dorosłej" krytej kuwety 8) Kiedy mnie nie ma malec mieszka w dużej klatce, gdy mogę mu towarzyszyć i "asekurować" biega po łóżku, a właściwie już po całej sypialni. Tego nauczył się niedawno (wcześniej nie schodził z łóżka) i jest pod wielkim wrażeniem "wielkiego świata" :lol: A ja nieustająco jestem pod wrażeniem tego jaki Bąbelek jest dzielny i mądry :wink: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro lip 07, 2010 8:56 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

grazyna mizera pisze:Cena mnie zwaliła. Mam pomysł na swoją konstrukcję , tylko podwozia mi brakuje.Nieustanne kciuki za oczka Bąbelka. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

wózek z hipermarketu? :roll: 8)

Mały poznał juz otoczenie najbliższe, to chce zwiedzać :ok: :ok: :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lip 07, 2010 9:27 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Aśka,zapomniałaś o bazarku Petki z żółtymi "ciżemkami" :P

Małgocha Pe

Post » Śro lip 07, 2010 9:30 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Małgorzata Pękała pisze:Aśka,zapomniałaś o bazarku Petki z żółtymi "ciżemkami" :P

Jak wpłyną pieniążki, to wpiszę w rozliczeniu.
Ja jestem roztrzepaniec, ale o takich rzeczach nie zapominam :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro lip 07, 2010 15:44 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Kciuki za Bąbelka :1luvu:

Znam bardzo dzielną panią, która zaadoptowała dla kotków "wózek na zakupy dla babć" (babcią jeszcze nie jestem, ale wózek u mnie taki już jest :lol: ), tj. wywaliła torbę, a na rusztowanie stawia dwa transportery, jeden na drugim, przywiązując to paskiem. Nie wygląda to cudownie, ale Pani Basia biega z tym bezstresowo i jak fryga. Jeszcze czasem miejsce któregoś transporterka zajmuje klatka-łapka.. :roll:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lip 07, 2010 16:31 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Maluch z podworka sie odnalazl :D moze go tez sie zlapie jutro rano :wink:

Diana27

Od: Pon gru 07, 2009 18:17

[poprzednia][następna]