od nas też słoneczne Mrau Dobry

Bożenko, cudne są te obrazki, które wklejasz w postach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:
Dzien dobry
futra nauczyły sie korzystac z kuwetkiwchodza i wychodza
madre koteczki
pokazalismy im ze drzwiczki sie ruszaja i byla pierwsza próba tym razem Oktus byl pierwszy
no a Haneczka nie moze byc gorsza wiec tez wchodzi .Jestem ogolnie zadowolona z tej kuwetki piasek sie nie wysypuje ( Hania diamenty zakopuje
) i ładnie wyglada
kupilam ja w koncu w zaprzyjaznionym zoologicznym .zamowilam tam jeszcze wycieraczke i ten hamak na kaloryferBozenko znam juz odp na Twoje pytanie na co przeznacze pieniazki z drugiej tury wyborów
na kociaki :mrgreen:
A obrazki jak juz kiedys wspomnialam poprawiaja humorki od samego rana
agakow82 pisze:
Dzien dobry
futra nauczyły sie korzystac z kuwetkiwchodza i wychodza
madre koteczki
pokazalismy im ze drzwiczki sie ruszaja i byla pierwsza próba tym razem Oktus byl pierwszy
no a Haneczka nie moze byc gorsza wiec tez wchodzi .Jestem ogolnie zadowolona z tej kuwetki piasek sie nie wysypuje ( Hania diamenty zakopuje
) i ładnie wyglada
kupilam ja w koncu w zaprzyjaznionym zoologicznym .zamowilam tam jeszcze wycieraczke i ten hamak na kaloryferBozenko znam juz odp na Twoje pytanie na co przeznacze pieniazki z drugiej tury wyborów
na kociaki
A obrazki jak juz kiedys wspomnialam poprawiaja humorki od samego rana
mar9 pisze:wiedziałam, wiedziałam![]()
![]()
![]()
![]()
a co im jeszcze kupisz, oprócz wspomnianego hamaka i wycieraczki?
agakow82 pisze:Hania robi sie zlosliwa i to bardzo.Dzisiaj zrobila kupe na buty marcinanie wiem dlaczego ? do kuwetki juz przeciez wchodz sama
![]()
ale jestem na nia zla
agakow82 pisze:Hania robi sie zlosliwa i to bardzo.Dzisiaj zrobila kupe na buty marcinanie wiem dlaczego ? do kuwetki juz przeciez wchodz sama
![]()
ale jestem na nia zla
bozena640 pisze:agakow82 pisze:Hania robi sie zlosliwa i to bardzo.Dzisiaj zrobila kupe na buty marcinanie wiem dlaczego ? do kuwetki juz przeciez wchodz sama
![]()
ale jestem na nia zla
Może Haneczka boi się zamknętej kuwety. Co innego wejść i wyjść, a co innego tam się załatwić.
Sisi jak idzie do kuwety, a Gabrynia jest w pobliżu to też się nie załatwi. Dlatego nie mogę mieć zamkniętej kuwety - Sisi by się w niej nigdy nie załatwił
Może na próbę postaw starą kuwetę i zobacz jaki będzie tego efekt
mar9 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:Hania robi sie zlosliwa i to bardzo.Dzisiaj zrobila kupe na buty marcinanie wiem dlaczego ? do kuwetki juz przeciez wchodz sama
![]()
ale jestem na nia zla
Może Haneczka boi się zamknętej kuwety. Co innego wejść i wyjść, a co innego tam się załatwić.
Sisi jak idzie do kuwety, a Gabrynia jest w pobliżu to też się nie załatwi. Dlatego nie mogę mieć zamkniętej kuwety - Sisi by się w niej nigdy nie załatwił
Może na próbę postaw starą kuwetę i zobacz jaki będzie tego efekt
myślę, że to dobry pomysł, nie wszystkie koty lubią zamknięte kuwety
agakow82 pisze:Wlasnie dzwonil do mnie marcin i mi przekazał kolejne nowinę mianowicie Hania stłukła moja ukochaną kwadratową miske![]()
Marcinowi obsrała butya mi stłukła miskę
no nie rozumiem dlaczego?Hania mieszka z nami od listopada i nic takiego nie robiła.Marcin mowi że ona czuje przeprowadzke i chyba jej sie to nie podoba
bozena640 pisze:agakow82 pisze:Wlasnie dzwonil do mnie marcin i mi przekazał kolejne nowinę mianowicie Hania stłukła moja ukochaną kwadratową miske![]()
no nie rozumiem dlaczego?Hania mieszka z nami od listopada i nic takiego nie robiła.Marcin mowi że ona czuje przeprowadzke i chyba jej sie to nie podoba
Aguś koty często coś tłuką i na pewno nie robią tego złośliwie![]()
Często ja wracam z pracy to mój kubek po porannej kawie z szafki sam przemieszcza się do zlewu obok (pewnie któryś kotek robi porządki na szafce), a ile już moich ulubionych kubków wylądowało w zsypie
mar9 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:Wlasnie dzwonil do mnie marcin i mi przekazał kolejne nowinę mianowicie Hania stłukła moja ukochaną kwadratową miske![]()
Aguś koty często coś tłuką i na pewno nie robią tego złośliwie![]()
Często ja wracam z pracy to mój kubek po porannej kawie z szafki sam przemieszcza się do zlewu obok (pewnie któryś kotek robi porządki na szafce), a ile już moich ulubionych kubków wylądowało w zsypie
ten spis mozna by uzupełnić: talerzy, szklanek, spodeczków, bibelotów...
ciuchy ani buty tez nie powinny być "na wierzchu" bo zdarza się, że któryś na nie "nacedzi" np
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter, Marmotka, Paula05, Tygrysiątko, włóczka i 65 gości