» Śro lip 07, 2010 7:42
Re: TRAGEDIA 20 KOTÓW BŁAGA O DT\DS
Zuzia, Norman i Kulawizna dostali możliwość pójścia do dt gdzie będą czekać na adopcję.
Pierwsza dwójka oczywiście szuka domu w pakiecie.
Informacje na temat kotów dopiero do mnie spływają. O Rudolfie próbuję właśnie uzyskać, więc dam znać tak szybko jak będzie to możliwe. Póki co mam takie cechy kotów:
1.
Morus czarny, powrót z adopcji został porzucony przez właścicieli. Na początku boi się , mądry lubi jak się do niego rozmawia . Miziak .Musi się przyzwyczaić do nowego.łakomczuch.
2
. Krewetka , powrót z adopcji po 9 mies. na początku chowa się , łagodny , nie drapie . Kontaktowy.Ma duży apetyt. Przychodzi spać do łóżka.
3.
Szczupak powrót z adopcji po 5 mies.. Brat Krewetki. Płochliwy , chowa się , potrzebuje zaufać. Bawi się z innymi kotami.
4
.Jacke i Thomas bracia nie rozłączni Jacke przebojowy , bawi się opiekuje Thomasem. łagodny. Na początku nie ufny. Jeśli zaufa zamęczy na śmierć. Thomas bardziej nie śmiały , łagodny , bawi się . Choruje na dziąsła, mały jak na swój wiek.
5.
Złota 3 krotny powrót z adopcji. Przemiła , łagodna koteczka.Lubi towarzystwo innych kotów.Nigdzie nie chciała się zaadoptować . nie jadła nie piła. Wracała po miesiącu. półtora.
6
.Rudzia powrót z adopcji , skrzywdzona przez dzieci/. PÓŁ roku siedziała pod kaloryferem , nie ufna ostrożna , wyleguje się w łożku,ale nie da się dotykać.Tylko cierpliwy dom. Najlepiej bez dzieci.
RUdzia jak I ZŁota muszą mieć kociego towarzysza.same zgasną.
7.
Tygrys nie ufny , ale łągodny kotek ,bawi się z innymi. Musi zaufać . Płacze jak się go nawet wynosi z domu do lekarza.Oddany na przechowanie na 2 mies. Nie zabrali go do tej pory.
8.
Maja podrzucona pod drzwi miała z 20 kleszczy. łagodna na początku płochliwa, garnie się do człowieka.Musi zaufać.
Pomożecie w tworzeniu porządnych ofert? Kolejne mam nadzieję, że będą bogatsze....