kalair pisze:Loleczku, to chyba zapachowy..Ja bym jednak zapachowy odradzała. Przynajmniej na razie.
oj no tak...zapomnialam ja goopia o tym zapachu

szukam innego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Loleczku, to chyba zapachowy..Ja bym jednak zapachowy odradzała. Przynajmniej na razie.
moze chodzi o te drobne ziarenka , jak Smakusia byla malutka tez hodowczyni polecila mi drobnoziarnisty ....a potem przestawila sie bez problemu na wieksze ziarnka ....moja rada jest taska ....jesli to osoba radzi Ci ,co ma jednego z Twoich kotow ...to ja bym od razu maluchom dwie kuwety zalatwila ...w jednej zwirek jednego w drugiej drugiego -pamietaj ,ze to nie musi byc od razu profesjonalna kuweta, to mzoe byc na poczatku tansza ,ale wazne by byly w ustronnym miejscu , jak kotki przyjada musza miec czas by zapoznac sie z pomieszczeniam i swoja kuweta ...ja wszystkie swoje koty wsadzalam do kuwety , od razu sie zalatwialy po podrozy-natomiast Rys sie wylamal-zwiedzal chalupe i ani mysla isc do kuwety,poszedl jak dojrzallolka75 pisze:http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_dla_kota/zwirek_zbrylajacy/60877
mam zamiar zamowic ten zwirek...co o nim myslicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 171 gości